Emre Belözoğlu gün sayıyor

1 Temmuz’da İstanbul’a dönerek sağlık kontrolünden geçecek ve kampa katılacak.

Yayınlanma: 25.06.2019 - 06:00
Emre Belözoğlu gün sayıyor
Abone Ol google-news

HİLMİ TÜRKAY

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Emre Belözoğlu, Fenerbahçe forması giymek için gün sayıyor. Deneyimli futbolcunun Sarı-Lacivertli kulübe transferinin kısa bir süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Tatile çıkan Emre Belözoğlu, 1 Temmuz Pazartesi günü İstanbul’a dönecek ve sağlık kontrolünden geçecek. Emre, daha sonra Sarı-Lacivertli takımın temmuz ayının ilk haftasında İstanbul’da başlayacak kampına katılacak. Belözoğlu geçen sezon ligde 24 maçta forma giymiş ve 1 gol atmıştı.

 

Isla için iki takım devrede

Şili forması ile Copa America’da boy gösteren Fenerbahçeli İsla, oynadığı futbol ve yaptığı asistlerle gündeme oturdu. Sarı-Lacivertli ekiple 2020 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi olan tecrübeli sağ bek fiyatını giderek katlarken, İtalyan Fiorentina ve İspanyol Alaves takımlarının da radarına girdi.

Kameni gitmek istemiyor

Fenerbahçe’nin yeni sezon planlamasında yeri olmayan, ancak Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmeleri süren başta kaleci Kameni olmak üzere, Reyes ve Frey, sezon öncesi baş ağrıtacak. Teknik heyetin kadroda düşünmediği bu üç oyuncunun sezon öncesi kiralık ya da bonservisleri ile gönderilmesi için yönetim büyük çaba harcayacak. Kameni’nin yüksek maaşı sebebiyle ayrılmaya yanaşmadığı, Reyes ve Frey’in ise durumunun belirsiz olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

Datome ameliyat olacak

Normal sezonda Darüşşafaka ile oynanan maçta bacağından sakatlanan ve bu sebepten Euroleague Final-Four’da takımını yalnız bırakan Gigi Datome, Anadolu Efes’le oynanan final serisinde de bu yüzden fazla süre alamamıştı. Sakatlığı devam eden 31 yaşındaki İtalyan yıldız, “Daha iyi hissedebilmek için bu yaz bir ameliyat olacağım. Sonrasında da vücudumu Dünya Şampiyonası’na ve gelecek sezona hazırlayacağım” ifadelerini kullandı.

Ceza yağdı

Fenerbahçe Beko’nun Anadolu Efes’le oynadığı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde yaşananlarla ilgili cezalı olmasına rağmen açıklamalarda bulunan Sarı-Lacivertli kulübün başkan vekili Semih Özsoy'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 110 bin lira para cezası verildi. Kulüp, aynı zamanda 1 maç kendi sahasında, 2 maç da deplasmanda seyircisiz oynama cezası aldı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler