Garry Rodrigues Fenerbahçe’de

Fenerbahçe’nin her konuda anlaşma sağladığı Garry Rodrigues İstanbul’a geldi.

Yayınlanma: 13.07.2019 - 06:00
Garry Rodrigues Fenerbahçe’de
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin her konuda anlaşma sağladığı Garry Rodrigues İstanbul’a geldi. Yıldız oyuncuyu Sarı-Lacivertli kulübün futbol direktörü Damien Comolli ve dış ilişkiler sorumlusu Selahattin Baki karşıladı. Sarı-Lacivertli kulüpte forma giymek için Al-Ittihad’da aldığı maaşın yarı fiyatını kabul eden 28 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde sözleşmeye imza atacak. Fenerbahçe’nin oyuncuyu 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor. 7 ay önce 9 milyon Avro bonservis bedeliyle gittiği Suudi Arabistan ekibi Al İttihad’da aradığı ortamı bulamayan ve 11 maçta 1 gol atabilen oyuncu, Türkiye’de 61 lig mücadelesinde 13 gol 14 asistle oynamıştı. Yeşil Burun Adaları asıllı Rodrigues, daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “Hayat sürprizlerle dolu” yorumunu yapmıştı.

Souza’dan 5 milyon Avro geldi
Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon 12 milyon Avro’ya Al Ahli’ye transfer olan Josef de Souza’nın bonservisinin geç ödenmesi konusunda yaşanan sorunlar nedeniyle Başkan Ali Koç ve Al Ahli yöneticileri görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından gecikmeler nedeniyle, Al Ahli’nin Sarı-Lacivertli ekibe 5 milyon Avro ödediği bildirildi.

Simon Kjaer pazarlığı
La Liga ekiplerinden Sevilla, Simon Kjaer’i göndermeye, F.Bahçe ise eski yıldızını satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralamaya sıcak bakıyor. Çözüm bekleyen tek konu 30 yaşındaki oyuncunun maaşı. İspanyol ekibi, yıllık 4 milyon Avro’luk maaşıyla takımın en çok kazanan ismi olan Kjaer’in ücretinin tamamının F.Bahçe tarafından ödenmesini istiyor. Sarı-Lacivertli kulüp, bu paranın bir bölümünün İspanyollar tarafından karşılaşmasından yana.

Rakip Bolu, yayın yok
Fenerbahçe ilk hazırlık maçını bugün Boluspor ile yapacak. Bolu Atatürk Stadı’nda ki mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Westermann da işlem tamam
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon kadro yapılanması çalışmaları kapsamında, Fransız oyun kurucu Leo Westermann ile iki yıllığına anlaştı. 24 Temmuz 1992 tarihinde Haguenau’da dünyaya gelen 1.98 boyundaki başarılı oyun kurucu Leo Westermann, 2020-2021 sezonunun sonuna dek Fenerbahçe Beko forması giyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler