Volkan için top Ali Koç’ta

Üç yönetici ve Comolli istemiyor, Ersun Yanal ile Emre Belözoğlu kalmasından yana...

Yayınlanma: 16.07.2019 - 06:00
Volkan için top Ali Koç’ta
Abone Ol google-news

Volkan Demirel, Fenerbahçe kalesini 17 yıl korudu. İyi günleri de oldu kötü günleri de... Bildiğiniz üzere Ali Koç’un başkan seçilmesiyle file bekçisi disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı kalmış, çalışmalarını bir süre Dereağzı Tesisleri’nde sürdürmüştü. Sonra af çıktı Volkan’a ve yeniden Samandıra’ya döndü. Geride bıraktığımız sezonla birlikte Volkan’ın sözleşmesi bitti. Aradan zaman geçti, Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına başladı, Volkan’ı kimse aramadı sormadı. O hala tatilde. Sarı-Lacivertliler bu arada Ankaragücü’nden Altay Bayındır’ı transfer etti. Altay’a birinci kaleci gözüyle bakılıyor. Harun ikinci, Berke üçüncü sırada. Hatta bir de Erten Ersu var. Peki Volkan ne olacak? Bu soru birkaç güne kadar yanıtını bulur. Bugün yönetim kurulu toplantısında görüşülecek maddeler arasında Volkan’ın durumu da masaya yatırılacak. Üç yöneticiyle birlikte Sportif Direktör Damien Comolli kaleci için olumsuz görüş belirtti. Teknik direktör Ersun Yanal ve Emre Belözoğlu kaptanın “Ağabeylik” kontenjanından bir yıl daha takımda kalmasını istiyor. Nasıl karar çıkacak merak konusu. Son sözü Ali Koç söyleyecek. Yani top başkanda.

Allahyar: Adapte olmak kolay değil
İran’dan büyük umutlarla Sarı- Lacivertli renklere katılan genç futbolcu Allahyar Sayyadmanesh, henüz hazır olmadığını belirterek zaman istedi. İranlı futbolcu, “Yeni bir ortama geldim. Beklentiler büyük. Topuk Yaylası’nda ortamı yavaş yavaş tanımaya başladım. Yeni bir yere, yeni bir takıma adapte olmak kolay değil. Ayrıca bir süre iletişim sorunu yaşadım. Şimdi ise benimle ilgilenen bir görevli var. Taraftarlarımızın sabırlı olmasını istiyorum. Yeteneklerimin bilincindeyim. Teknik direktörümüz Ersun Yanal’ın gözüne girmek ve forma savaşında ben de varım demek istiyorum” dedi.

G.Birliği’nden Mert Çetin geliyor
Fenerbahçe, Emre Belözoğlu, Vedat Muriç, Max Kruse, Gary Rodrigues, Allahyar Sayyadmanesh, Altay Bayındır ve Murat Sağlam’ın ardından Gençlerbirliği’nin Ümit Milli Takımda da görev alan oyuncusu Yıldırım Mert Çetin’i renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Yapılan görüşmelerin ardından olumlu cevap alan Sarı-Lacivertli ekibin bu hafta transferi açıklaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon TFF 1’inci Lig’de 25 maça çıkan Yıldırım Mert Çetin, (22 yaşında) 1 gol kaydederken 4 kez de sarı kart gördü.

Soldado’nun yeni takımı Granada
Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve boşta kalan Roberto Soldado, doğup büyüdüğü Valencia şehrinin takımı Granada’ya transfer oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler