5 günde 33 bin kombine

Fenerbahçe’nin yaptığı transferler taraftarı harekete geçirdi. İlgi olağanüstü. Biletler 40 bin 538’de sınırlı

Yayınlanma: 17.07.2019 - 04:12
5 günde 33 bin kombine
Abone Ol google-news

HİLMİ TÜRKAY

Geride bıraktığımız sezonda yaptığı çok sayıda transfere karşın kötü günler geçiren Fenerbahçe, bu yıl aynı hataya düşmek istemediğinden oyuncuları alırken ince eleyip sık dokuyor. Sportif Direktör Comolli de ders almış olmalı ki çok dikkatli hareket ediyor. Sarı-Lacivertliler için transferin en hızlı takımı diyebiliriz. Şu ana kadar kadrosuna Max Kruse, Emre Belözoğlu, Vedat Muriç, Garry Rodrigues, Murat Sağlam, Allahyar ve Altan Bayındır’ı katan Fenerbahçe bu transferlerin dışında birkaç oyuncuyu daha renklerine katacak.

Taraftarlardan yoğun ilgi

Fenerbahçeli taraftarlar yapılan transferler karşısında tıpkı geçen sezon başında olduğu gibi bu sezonda kombinelere büyük ilgi gösterdi. 5 gün içinde 33 bin kombine satılmış. Aldığım bilgilere göre; kombineler 40 bin 538’de sınırlıymış. Şahsi görüşüm kısa zamanda kombilerin biteceği yönünde. Çünkü bu taraftar tam 5 yıldır şampiyonluğa aç.

Rodrigues, Arabistan’ı karıştırdı

Garry Rodrigues’in Fenerbahçe’ye transferi sonrası Suudi Arabistan’da ortalık karıştı. Arap basınında, Fenerbahçe’nin Garry Rodrigues’i bedelsiz kiraladığı yönündeki haberler üzerine Al Ittihad taraftarları, 7 ay önce 9 milyon Avro bonservis bedeliyle transfer edildiğini hatırlatarak tepki gösterdi. Çıkan haberlerde, kulübün yönetiliş ve mali kaynaklarını harcama biçiminin felaket olduğu vurgulandı. Arriyadiyah gazetesi, Suudi Arabistan Spor Bakanlığı’nın bu transferle ilgili çıkan haberlerin ardından; Al Ittihad kulübüne bir yazı gönderdiği ve bu anlaşmayla ilgili mali detayların istendiği ifade edildi. Slaven Bilic döneminde Al Ittihad’a transfer olan Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu, Suudi Arabistan’da oynadığı 11 maçta 1 gol attı.

Forma tanıtımı Derağzı’nda

Fenerbahçe’de A Takımı’nın yeni sezonda giyeceği formalar 18 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’de Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde gerçekleştirelecek organizasyonla tanıtılacak.

Faruk Ilgaz anıldı

Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanlarından Faruk Ilgaz, ölümünün 5. yıl dönümünde Sahrayıcedid Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı. 1956 yılında ilk kez Fenerbahçe yönetime giren Ilgaz, 1965’te 2. Başkanlığa, 1966’da başkanlığa seçildi ve 1966-1974, 1976-1980 ve 1983-1984 yılları arasında Sarı-Lacivertli kulübe hizmet etmişti. Faruk Ilgaz’ın başkanlığı döneminde, Fenerbahçe 1967-1968 sezonunda 5 kupa birden kazanarak büyük başarıya imza atmıştı. Sarı-Lacivertliler, o sezon Türkiye Ligi Şampiyonluğu, Türkiye Kupası, Spor Toto Kupası, Balkan Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler