Fenerbahçe’den 7 milyon Avro’luk paket

Fenerbahçe, Başakşehir’in toplam 9 milyon Avro istediği Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci için 7 milyon Avro’luk teklif yaptı.

Yayınlanma: 19.07.2019 - 06:00
Fenerbahçe’den 7 milyon Avro’luk paket
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Başakşehir’in toplam 9 milyon Avro istediği Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci için 7 milyon Avro’luk teklif yaptı. Başakşehir indirime yanaşırsa imzalar atılacak. Hem Mahmut hem de İrfan’ın Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakması Sarı-Lacivertli kulübün elini güçlendirirken, Başakşehir’in bu teklife birkaç gün içinde cevap vermesi bekleniyor. Olumlu cevap gelirse iki oyuncu da F.Bahçe’nin Avrupa kampında yer alacaklar.
Vedat Muriç şov yapıyor
Sarı-Lacivertliler, transfer döneminde ezeli rakibi Galatasaray’a büyük bir çalım atarak Vedat Muriç’i kadrosuna katmıştı. Ersun Yanal’ın çok istediği 24 yaşındaki forvet, idmanlardaki performansıyla hocasını haklı çıkarttı. Muriç, oynanan çift kale maçlarda kalitesini konuşturuyor. Hava toplarında arkadaşlarının durduramadığı Kosovalı yıldız, son vuruşlardaki başarısıyla da göz dolduruyor. Ersun Yanal, öğrencisinin form durumundan son derece memnun. Sarı-Lacivertli taraftarlar ise Muriç’i hazırlık maçlarında görmeyi sabırsızlıkla bekliyor.
Mangala için F.Bahçe devrede
Beşiktaş’ın önceki sezonlarda transfer etmek istediği Eliaquim Mangala için takımı Manchester City’den flaş bir karar geldi. İngiliz ekibi, Fransız savunmacının maaş yükünden kurtulmak için bedava ayrılmasına izin verdi. Bu gelişmenin üzerine transfer sezonunun flaş takımlarından Fenerbahçe harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, oyuncuyla ve menajeriyle temasa geçerek görüşmeler başladı.
Rakip Bursaspor
Fenerbahçe ikinci hazırlık maçını bugün Samandıra Can Bartu tesislerinde Bursapor ile yapacak. Saat 18.30’da başlayacak mücadele FBTV’den naklen yayımlanacak. Sarı-Lacivertliler 22 Temmuz günü kamp çalışmalarına Almanya’nın Wolfsburg kentinde devam edecek. Fenerbahçe daha sonra Audi Cup turnuvasını katılacak.
Forma tanıtımı yapıldı
Fenerbahçe’de A takımının 2019-2020 sezonu boyunca giyeceği formaların tanıtımı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesislerinde gerçekleştirdi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği organizasyona katılım yüksek oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler