"Vedat bizi çok uğraştırdı"

F.Bahçe Başkanı, Vedat Muriç’e sitem etti, Emre’ye övgüler yağdırdı, Rodrigues’in başını okşadı, Allahyar’a “Sana kimse küfür etmez” dedi ve yıldız futbolcuya seslendi.

Yayınlanma: 20.07.2019 - 04:00
Abone Ol google-news

Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe Kulübü forma tanıtımı yaptı. Başkan Ali Koç önderliğinde Sportif Direktör Comolli'nin yanı sıra tüm futbolcular da bu organizsyonda hazır bulundu. Sergilenen formalar herkes tarafından beğeni topladı. Ali Koç yaptığı konuşmada, “Forma satışlarında geçen sezon tarihimizin en iyi ikinci yılını geçirdik. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Umarım yeni sezonda çok daha başarılı bir sezon geçiririz. Sezon planlamamızın çoğunu tamamladık. 2-3 transferimiz kaldı” dedi. Koç, misafirleri Comolli ile birlikte kapıda karşıladı, herkesle fotoğraf çektirdi. Futbolcular kendilerine ayrılan üst bölgede oturarak organizasyonu izledi. Ali Koç, bir süre sonra futbolcuların yanına gitti. Ersun Yanal, Emre Belözoğlu, Vedat Muriç, Serdar Aziz, Sadık, Ozan Tufan’dan oluşan grup birinci bölmede yer alırken diğerleri (tecrübelilerden gençlere diyebiliriz) ikinci, üçüncü bölümlerde oturdu. Moses ve Sadık’ı düşünceli gördüm. Ersun Yanal’ın gülücükler yüzünden hiç eksik olmadı. Yanal’ın çok sık telefonla konuşması dikkatimi çekti. 

Koç, Ozan’ın yanına geldiğinde futbolcuyla bir süre şakalaştı, ve onun göbeğine dokunarak, “Bu ne biraz erit ” uyarısı yaptı. Başkan sonra Vedat Muriç’e döndü. Önce “en iyi transfer” diye söz etti, ardından “Bizi çok uğraştırdın Vedat” deyip şakayla karışık sitemde bulundu. Rodrigues’in yanından başını ve yanağını okşayarak geçen Koç, Emre’yi yere göge sığdıramadı. Emre, övgülere teşekkür etti. Yıldız futbolcunun konuşmalar sırasında Max Kruse’ye tercümanlık yaptığı gözlerden kaçmadı. Ali Koç, yeni transferlerden Allahyar için ise “İsminden dolayı ona kimse küfür edemez” yorumu yaptı “Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. Gecede dikkat çeken bir husus da başkan Ali Koç, Sportif Direktör Comolli ve Ersun Yanal’ın bir araya gelerek baş başa konuşmalarıydı. Bu konuşma belli ki transfer ağırlıklıydı.

 

‘Sıkıntıları aşacak güce sahibiz’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı konuşmada, “Yıllar sonra ilk defa böyle radikal dizayn yapıyoruz. Beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de var. Zamanla göreceksiniz ki gözümüz alışacak. Sarı ve koyu formamızı da hep beraber dizayn ettik. Başarılarımız arttıkça satışlarımız da artacak. Fenerbahçe camiası olarak kendimizi biraz şanslı, ayrıcalıklı ve farklı görüyoruz. Biz, tribünlerde, salonlarda, gerektiği zaman da sokaklarda; iyi günde, kötü günde, zor şartlarda, şartlar ne olursa olsun, kayıtsız şartsız Fenerbahçe’yi fedakârlıkla, aidiyet duygusuyla destekleyen bir kitleye sahibiz. Bu camianın esas gücü, kayıtsız şartsız fedakârlıkta bulunan ve şartlar ne olursa olsun her zaman Fenerbahçe’nin yanında olan taraftarımızdır. Ne kadar sıkıntıda olursak olalım bu sıkıntıları aşacak her türlü güce sahibiz” dedi. Yeni sezon hakkında da değerlendirmelerde bulunan Koç, “Futbol özelinde bakarsak sıkıntılı bir yılı geride bıraktık. Pek çok beklenmedik sıkıntıyı yaşadık. Gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor. Sadece futbol mantığıyla, yönetimsel olarak yapılan hatalarla veya transferle anlatmak mümkün değil. Büyük resme baktığımız zaman çok kötü ve bizi her anlamda sınayan bir yılı geride bıraktık. Bu sene çok farklı olacak” ifadelerine yer verdi.

Dünya Fenerbahçeliler Günü

1907 yılında kurulan Fenerbahçe Kulübü için taraftar bugünü “Dünya Fenerbahçe Günü” olarak ilan etmişti. Yıllar yılı dünyanın her yerinde bugün “19.07” itibarıyla kutlanır. Tıpkı dün olduğu gibi... Fenerbahçe’nin bu özel günle ilgili yayımladığı mesaj şöyle: “Sarımızla, lacivertimizle, şanlı tarihimizle, çubuklumuzla, değerlerimizle, nesilden nesile sevgimizle, eşsiz taraftarımızla, biz Fenerbahçeyiz! Dünyanın dört bir yanında kalbi sarı lacivert renkler için çarpan, gönüllerini bu kulübe adamış Fenerbahçe ailemizin 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun. Huzur, mutluluk ve sarı lacivert başarılarla dolu nice 19 Temmuzlara, omuz omuza..”

Genç eldiven kiralık olarak KVC Westerlo'da

Fenerbahçe, genç kalecisi Berke Özer’i, Belçika 2. Lig takımlarından KVC Westerlo’ya kiraladı. Geçen sezon Altınordu’dan transfer edilen Berke, Sarı-Lacivertli takımla toplam 2 karşılaşmada forma giymişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler