Fenerbahçe'den TFF'ye 'vatan haini' başvurusu

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu’na Bursaspor maçının gözlemci ve temsilci raporlarının kamuoyu ile paylaşılması için resmi başvuruda bulundu.

Yayınlanma: 26.11.2014 - 16:20
Abone Ol google-news

Sarı lacivertli kulüp, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda oynadıkları Bursaspor maçında rakip takım taraftarlarınca  Volkan Demirel aleyhinde ‘vatan haini’ şeklindeki tezahüratlarından dolayı TFF’den müsabakanın gözlemci ve temsilci raporlarının kamuoyu ile paylaşılmasını istedi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“24 Kasım 2014 tarihinde Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan Bursaspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig müsabakası sırasında profesyonel futbolcumuz Volkan Demirel aleyhinde Bursaspor taraftarlarınca ’vatan haini’ şeklinde tezahüratlarda bulunulduğu hususu malumunuzdur. Federasyonunuzun kendi çalışanları söz konusu olduğunda sezon ortasında talimat değiştirmesi düşünülerek; aynı hassasiyetin milli futbolcumuz Volkan Demirel için de gösterilip gösterilmeyeceği, gerekenin yapılıp yapılmayacağı hususu tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir. Bu nedenle; futbolcumuz Volkan Demirel’in konunun tarafı olduğu da gözetilerek alınan müsabakaya ait gözlemci ve temsilci raporlarının tamamının kulübümüze gösterilmesini ve konunun hassasiyetine binaen kamuoyuyla paylaşılmasını arz ve talep ederiz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler