Beşiktaş'ta kaleci krizi

11. haftada Pazartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta kaleci sıkıntısı yaşanıyor.

Yayınlanma: 29.11.2014 - 11:00
Abone Ol google-news

Siyah-beyazlı takımın teknik heyeti, henüz sakatlığı geçmeyen Tolga Zengin'in ardından Cenk Gönen'den gelen haberle sıkıntıya girdi.

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde kontrolden geçen kaleci Cenk Gönen, çalışmaya katılmadı.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, çekilen MR sonrası Cenk'in göğüs kasında (pektoral) ikinci derece yırtık olduğu tespit edildi.

TOLGA ZENGİN DE HENÜZ TAKIMA KATILMADI

Cenk Gönen'den gelen haberle şok yaşayan Beşiktaş'ta diğer kaleci Tolga Zengin de henüz takıma katılmadı.

Fenerbahçe ile oynanan maçta omzundan sakatlanan ve bir süredir takımdan ayrı kalan tecrübeli kaleci, bugünkü idmanda da bireysel çalıştı.

Beşiktaş'ta Cenk Gönen ve Tolga Zengin'in yanı sıra kadroda genç kaleci Emre Metin bulunuyor.

ANTRENMAN

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncular, kondisyon ve taktik çalıştı. Takım halinde koşuyla antrenmana başlayan oyuncular, pas, göğüs kontrol, kafa pası ve şut çalışmaları üzerinde durdu.

 İki grup halinde yapılan koordinasyon ve takım uyumu çalışması sonrası yarım sahada maç ve ayak tenisi çalışması değişmeli olarak yapılırken, idman, şut çalışması ile sona erdi.

Antrenmana Cenk Gönen'in yanı sıra sakatlığı süren Uğur Boral katılmadı. Tomas Sivok ise Tolga Zengin gibi bireysel çalışmalarına devam etti.

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği idmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlılar, çalışmanın ardından kara yoluyla Karabük'e gidecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler