Fenerbahçe'de devrim! Maça gençlerle çıkacaklar...

Fenerbahçe, Türkiye Kupası maçlarına U-21 takımı futbolcularıyla çıkmaya hazırlanıyor. Başkan Aziz Yıldırım, A takımda şans verilmesini istediği gençlerin 6 grup karşılaşmasında değerlendirilmesini istedi.

Yayınlanma: 30.11.2014 - 09:43
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, radikal bir karar alarak bu sezon Türkiye Kupası maçlarını U-21 takımının futbolcularının ağırlıkta olduğu bir kadro ile oynama kararı aldı. Geçtiğimiz sezon Fethiyespor karşısında yedek futbolcularla mücadele eden ve kendi sahasında mağlup olarak elenen sarı lacivertliler, bu kez durumu daha da ileriye taşıyacak.

Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; Başkan Aziz Yıldırım’ın ısrarla A takımda şans verilmesini istediği U-21 oyuncularını değerlendirmek için Türkiye Kupası’nda oynanacak olan 6 grup karşılaşmanın fırsat olacağını düşünen teknik heyet, Caner, Savaş, Uygar, Aziz, Batuhan, Melih, Egemen, Mehdi, Muhammet, Ramazan, Mehdi, Hakan ve Erman gibi genç oyuncularıyla sahada boy gösterecek.

MAÇ BAŞINA 15 BİN EURO ALIYORLAR

Başkan Aziz Yıldırım hem kulübe maddi anlamda yük olması hem de fazla bir anlam ifade etmemesi nedeniyle Türkiye Kupası maçları için bu kararı aldı. Durumu Altyapı Sorumlusu Müjdat Yetkiner ile paylaşan Yıldırım, oyuncuların profesyonel yapılması için de talimat verdi. Bunun üzerine ilk etapta Savaş, Caner ve Melih ile profesyonel sözleşme imzalandı. Fenerbahçe’de as kadrodaki her oyuncu maç başına ortalama 15 bin Euro alıyor. Bu oyuncular kupada oynarsa maliyet de artıyor. Yıldırım, bu nedenle genç oyuncuların kupada kendini göstermesini istiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal da Türkiye Kupası maçlarında göze batan isimleri zamanla A takım kadrosunun bir parçası yapacak.

İŞTE F.BAHÇE’NİN KUPADAKİ KAYSERİSPOR MAÇI KADROSU:
Mert (Erten)
Savaş
Mehdi (Batuhan)
Hakan (Serdar Kesimal)
Hasan Ali (Caner)
Egemen Zengin (Selçuk Şahin)
Muhammet
Mehmet Topuz (Uygar)
Melih
Aziz Ceylan
Webo (Ramazan)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler