Demir Grup Sivasspor 3-0 Beşiktaş

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun ilk haftasında Demir Grrp Sivasspor ile Beşiktaş Yeni 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Yayınlanma: 17.08.2019 - 21:30
Demir Grup Sivasspor 3-0 Beşiktaş
Abone Ol google-news

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun ilk haftasında Demir Grrp Sivasspor ile Beşiktaş Yeni 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Mustafa Öğretmenoğlu'nun yönettiği mücadele detaylarıyla Cumhuriyet'te...

Başiktaş'ın sezon başında anlaştığı teknik direktör Abdullah Avcı, bu sezon takımının başında ilk resmi maçına çıktı. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Karius, Atiba, Roco ve Burak Yılmaz ile geçen sezondan cezası bulunan Lens maçta yer almadı. 

DEMİR GRUP SİVASSPOR: 3 - BEŞİKTAŞ: 0

GOL: Dk. 30 Mert Yandaş, dk. 54 Yatabare, dk. 76 Emre Kılınç

 



İlk 11'ler
Demir Grup Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Ziya, Cofie, Hakan, Mert Hakan, Erdoğan, Emre, Yatabare

Beşiktaş: Utku, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Medel, Dorukhan, Ljajic, Boyd, Quaresma, Güven

MAÇTAN NOTLAR

Sivasspor'da 6 yeni isim sahada

Sezon başında yeniden Demir Grup Sivasspor ile anlaşan teknik direktör Rıza Çalımbay, 2019-2020 sezonundaki ilk resmi maçına uzun yıllar formasını terlettiği Beşiktaş karşısında çıktı.

Çalımbay, Beşiktaş karşısında, Mamadou Samassa, Goiano Teixeria, Ondele Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal, Isaac Cofie, Hakan Arslan, Mert Hakan Yandaş, Erdoğan Yeşilyurt, Emre Kılınç ve Yatabare 11'ini sahaya sürdü.

Kırmızı-beyazlı ekipte yeni transferlerden Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Cofie ve Yatabere ilk kez resmi müsabakada forma giydi.

Yeni 4 Eylül Stadı'ndaki sezonun ilk müsabakasında, tribünlerin önemli bir bölümü doldu.

Siyah-beyazlı takımın taraftarları, kale arkasında kendileri için ayrılan bölümü doldurarak takımlarını destekledi. Beşiktaş taraftarları, maç öncesi yardımcı antrenör Orhan Ak aleyhine tezahüratta bulundu.

Her iki takım da ısınmaya "Cemil Usta sezonunda tüm takımlara başarılar dileriz", maça ise "Afetlere hazır ol" yazılı pankartlarla çıktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler