Hasan Şaş görevine geri döndü

Galatasaray'da ki görevinden sosyal medya aracılığı ile istifa ettiğini açıklayan Hasan Şaş, istifasının yönetim ve Fatih Terim tarafından kabul edilmemesi üzerine görevine geri döndü

Yayınlanma: 18.08.2019 - 14:30
Hasan Şaş görevine geri döndü
Abone Ol google-news

Galatasaray'da ki görevinden sosyal medya aracılığı ile istifa ettiğini açıklayan Hasan Şaş, istifasının yönetim ve Fatih Terim tarafından kabul edilmemesi üzerine görevine geri döndü. 

En son Denizlispor deplasmanında yaşanan olaylardan sonra sosyal medya üzerinden istifasını açıklayan Hasan Şaş, bugün yine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile görevine geri dödüğünü belirtti.

Denizlispor karşılaşmasında cezası nedeniyle tribünde bulunan Şaş, tribündeki Denizlispor taraftarları ile tartışmıştı. Bu olay üzerine istafasını  ''Ben Galatasaray'ı çok seviyorum. Sevdiklerime zarar veremem'' diyerek duyuran Şaş, görevine geri döndüğünü açıkladı. Bunun üzerine bugün sosyal medya üzerinden Fatih Terim ile birlikte fotoğrafını paylaşırken, Galatasaray camiasından özür diledi. Şaş'ın paylaşımı şu şekilde:

''Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, birşey olmamışcasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat. Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın.''

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise "Biz büyük bir aileyiz" başlıklı Sarı-Kırmızılı takımın teknik ekibinin fotoğrafını paylaştı. 

Galatasaray'dan açıklama geldi

Galatasaray, Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörü Hasas Şaş'ın istifasının kabul edilmemesinin ardından resmi sitesinden açıklama yayımladı.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyetimiz ve Futbol Takımımız, büyük Galatasaray camiası ile birlikte 23. şampiyonluk yolunda yürümeye devam etmektedir. Bu kapsamda Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörümüz Hasan Şaş da Galatasaray ailesinin mensubu olarak görevinin başındadır.

Antrenörümüz Hasan Şaş’a Yukatel Denizlispor maçı sonrasında yapılan art niyetli, planlı ve haksız saldırıların failleri hakkında yasal işlem başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler