Kasımpaşa eşitliği yakaladı... CANLI ANLATIM

Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor sezonun ilk maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Bordo-Mavili takım deplasmanda karşılaşacağı rakibini yenerek sezona 3 puanla başlamak istiyor. Ev sahibi takım ise Trabzonspor karşısında galibiyet arayacak.

Yayınlanma: 18.08.2019 - 21:28
Kasımpaşa eşitliği yakaladı... CANLI ANLATIM
Abone Ol google-news

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayımlanacak.

Kasımpaşa - Trabzonspor ilk 11'ler...

Kasımpaşa: Fatih, Karim, Ben Youssef, Fernandes, Popov, Khalili, Hajradinovic, Aytaç, Yusuf Erdoğan, Thiam, Koita

TrabzonsporUğurcan, Pereira, Ivanildo, Campi, Novak, Sosa, Obi Mikel, Yusuf Sarı, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Sörloth

Karadeniz ekibinde Ogenyi Onazi’nin haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

CANLI ANLATIM

1 |  Maça Trabzonspor'un santrasıyla başlandı.

3 | Trabzonspor, Yusuf Sarı ile bir kontratak fırsatı yakaladı. Hajradinovic faulle durdurdu.

5 |  Kasımpaşa'da Karim Hafez'in sol kanattan uzak direğe doğru yaptığı ortaya hiçbir oyuncu dokunamadı ve doğrudan taca çıktı.

7 |  Her iki takım da sahada 4-2-3-1 dizilişiyle yer alıyor.

11 | TRABZONSPOR'DAN TEHLİKE! Yusuf Sarı'nın kullandığı köşe vuruşunda yakın direkte Ivanildo Fernandes kafa vuruşunu yaptı. Top az farkla auta gitti.

12 |  Abdülkadir Ömür'ün kaleci Fatih'e baskısı esnasında Fatih'in vuruşu kısa düştü ve Sörloth'un önünde kaldı. Sörtloth'un vuruşu ise savunmadan döndü.

16 |  Sosa'nın kullandığı köşe vuruşunda Fernandes'in kafa vuruşu yandan auta gitti. Maçın hakemi ise Fernandes'in pozisyonda rakibine faul yaptığına karar verdi.

21 |  TRABZONSPOR'DAN NET POZİSYON! Novak'ın rakip ceza sahasında Jorge Fernandes'e yaptığı baskı, topu bir anda Sörloth'un önüne düşürdü. Norveçli forvetin vuruşu ise yandan auta gitti.

30 |  Bordo-mavililerde Sörloth sık sık savunma arkasına sızmaya çalışıyor. Ama kendisine atılan paslarda şu ana kadar başarılı olamadı.

32 | KASIMPAŞA'DAN TEHLİKE! Aytaç Kara'nın ceza yayı üzerinden çektiği şutu Uğurcan tek hamlede kontrol edemeyince Koita ve Thiam seken topa hareketlendi. Ama hakem Thiam'ın ofsaytta olduğu kararını verdi.

34 | TRABZONSPOR ÖNE GEÇTİ! Abdülkadir Ömür'ün ara pasında Ben Youssef'i geçen Sörloth, dar bir açıda olmasına rağmen sol ayağıyla uzak köşeye iyi bir plase vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

40 | KASIMPAŞA ÇABUK CEVAP VERDİ! Popov'un kullandığı köşe vuruşunda uzak köşede topa gelişine voleyle vuran Aytaç Kara'nın şutu Obi Mikel'e çarpıp ağlarla buluştu.

49 | TRABZONSPOR'DAN TEHLİKE! Nwakaeme'nin ara pasında Sörloth ceza sahasının sol çaprazından içeri girdi. Kaleciyle karşı karşıyayken yaptığı vuruş yan ağlarda kaldı.

53 | Trabzonspor'da Nwakaeme sol kanattan ceza sahasına girdi. Sörloth'a doğru yaptığı ortayı ise Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.

60 | Trabzonspor'un yakaladığı hızlı hücum fırsatında Sörloth ceza yayı üzerinde topla buluştu. Vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti.

70 |  Kasımpaşa'da ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Yusuf Erdoğan'ın ortasını kaleci Uğurcan rahat bir şekilde kontrol etti.

73 |  Tony Nwakaeme'nin oldukça yorulduğu gözleniyor. Buna bağlı olarak top kayıpları yaşamaya başladı.

77 |  Oyunun temposu bu dakikalarda oldukça düştü.

80 |  TRABZONSPOR NET POZİSYONU KAÇIRDI! Nwakaeme sol kanattan ceza sahasına sokuldu. İçerdeki Abdülkadir Ömür'e pasını verdi. Abdülkadir de daha müsait durumdaki Sörloth'u gördü. Norveçli golcünün dar açıdan zayıf ayağıyla yaptığı vuruşu ise farklı şekilde auta gitti.

82 |  KASIMPAŞA GOLE YAKLAŞTI! Sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Koita'nın kafa vuruşunu Uğurcan Çakır köşeden çıkardı.

Gözler Sörloth'ta olacak!

Kasımpaşa karşısında Bordo-Mavililer adına gözler, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sparta Prag maçlarında yıldızlaşan Alexander Sörloth’da olacak. 2 maçta da 1’er kez rakip fileleri havalandıran Norveçli, şu ana kadar takımını sırtlamayı başardı. 23 yaşındaki golcünün performansını teknik direktör Ünal Karaman da karşılıksız bırakmadı. Tecrübeli çalıştırıcının Sörloth’a, “Bu maçta sana güveniyorum. Takımın yıldızı sen olacaksın” dediği öğrenildi.

Trabzonspor ile Kasımpaşa 21. randevuda

Süper Lig’de Trabzonspor ile Kasımpaşa, İstanbul’da yapacakları müsabakayla 21. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın ligde oynadığı 20 maçın 9’unu Trabzonspor kazandı. Kasımpaşa rakibini 5 kez mağlup ederken, taraflar 6 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, Süper Lig’de 2007-2008 sezonunda başlayan rekabette rakip fileleri 33 kez havalandırırken, Kasımpaşa 27 golle karşılık verdi.

İstanbul’da denge

İstanbul’da iki takım arasında oynanan 10 maçta taraflar üstünlük sağlayamadı. İki takım da sahadan üçer kez galibiyetle ayrılırken 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, bu maçlarda 18 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda rakibini 7-0 mağlup ederek, iki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler