Shota: Zor bir maç olacak

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de 7 Aralık Pazar günü Bursaspor ile yapacakları maçın zor geçeceğini söyledi.

Yayınlanma: 03.12.2014 - 14:53
Abone Ol google-news

Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde açıklamaları yer alan Gürcü teknik adam, Bursaspor'un Süper Lig'de en beğendiği takım olduğunu belirterek, "Bursa her zaman zor bir deplasman. Sevdiğim bir hoca ile karşılaşacağım. Ne kadar önemli bir maç olduğunu söylemeye gerek yok. Çaykur Rizespor maçı sonrasında 'puanlarımız eksik' demiştim. Eksik puanları kapatmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Arveladze, geride kalan haftada Çaykur Rizespor maçında önemli bir galibiyet elde ettiklerini anlatarak, "Zor bir maç oldu, oyuncularımı tebrik etmek lazım. Maçtan sonra mutsuz olduğumu söylemiştim. 'Bir hoca bu kadar kolay pozisyon yaratan ve 3 puanı alan bir takım için niye mutsuz olur?' diye sordular. Bekledim ki biraz daha son vuruşlarda rahatlık olmasın. Bundan mutsuzdum. Başarı başka türlü gelmez. Bu bir günlük iş değil. Konsantre meselesi" değerlendirmesinde bulundu.

Kasımpaşalı futbolcu Ryan Babel de Bursaspor ile son oynadıkları maçın zorlu geçtiğini hatırlatarak, "Şunu söylemem gerekir ki stat ve zemin çok güzeldi. Bu bizim için de güzel. Geçen sene berabere kalmıştık. Umarım bu sezon orada daha şanslı oluruz" şeklinde görüşlerini açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler