Medipol Başakşehir-Fenerbahçe

Süper Lig'in ikinci haftasında Fatih Terim Stadı'nda Medipol-Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Yayınlanma: 24.08.2019 - 20:57
Medipol Başakşehir-Fenerbahçe
Abone Ol google-news

Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 21.45’te oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetti.

Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Ersun Yanal, Medipol Başakşehir maçına 5-0’lık Gazişehir galibiyetindeki kadrodan sadece 2 değişiklik yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, takımda sakatlıları bulunan Isla ve Moses’ın yokluğunda formayı Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci’ye verdi.

Dört sezon Medipol Başakşehir forması giyen ve takım kaptanlığını yapan Emre Belözoğlu, 104 gün sonra 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'na bu kez Fenerbahçe formasıyla, eski takımına karşı sahaya çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada Medipol Başakşehir maça hızlı başladı. Edin Visva'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruş direk kaleye giderken Altay topu parmaklarının ucuyla kornere çelmeyi başardı.
16. dakikada konuk ekip Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Deniz Türüç'ün harika ortasında Vedat Muriç'in kafa vuruşu direkten döndü.
26. dakikada Medipol Başakşehir'in attığı gol ofsayt bayrağına takıldı. Savunmanın arkasına sarkan Edin Visca'nın pasında topu ağlara gönderen Crivelli'nin attığı gol, ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.
32. dakikada ev sahibi ekip Medipol Başakşehir, Crivelli'nin attığo gol ile öne geçti. Mert Günok'un uzun pasıyla topla buluşan Enzo Crivelli, Jailson'u geçip dar açıdan kaleci Altay'ın üzerinden topu ağlara göndermeyi başardı: 1-0
43. dakikada Fenerbahçe golü Vedat Muriç'in ayağından bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
52. dakikada Edin Visca'nın vuruşunda top direkten döndü.
61. dakikada Mossoro, Edin Visca'ya harika bir ara pası gönderdi. Visca ile karşı karşıya durumda olan Altay Bayındır, gole izin vermedi.
77. dakikada Fenerbahçe Vedat Muriç'in golüyle eşitliği yakaladı. Tolga Ciğerci'nin ceza sahasına yaptığı ortaya bekletmeden vuruşunu yapan Vedat Muriqi, Mert Günok'un sağından topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe 1-1'lik eşitliği yakaladı: 1-1

İlk 11'ler:

Medipol Başakşehir'in ilk 11'i: Mert, Da Costa, Chedjou, Aziz, Caiçara, Azubuike, Crivelli, Vieira, Arda Turan, Elia, Visca

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay, Zanka, Dirar, Jailson, Emre, Ozan, Tolga Ciğerci, Deniz Türüç, Rodrigues, Kruse, Vedat

MAÇTAN NOTLAR

Okan Buruk, Yanal’a karşı 2-1 önde
Abdullah Avcı’nın ardından Başakşehir’in başına geçen Okan Buruk, daha önce Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’a karşı Rizespor, Akhisarspor, Gaziantepspor ve Elazığspor’un başında 4 mücadeleye çıktı. Bu maçların 2’sinde Buruk, 1’inde ise Yanal gülen taraf oldu. Söz konusu müsabakalarda Okan Buruk’un takımları 11 gol atarken, Ersun Yanal’ın öğrencileri ise 5 defa rakip ağları havalandırdı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler