Fenerbahçe'de 4 futbolcu sarı kart sınırında

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Kayseri'den 3 puanla dönmek istiyor.

Yayınlanma: 18.12.2014 - 13:13
Abone Ol google-news

Süper Lig'de oynadığı son iki lig maçından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, Kayseri Erciyesspor'u da yenerek, üst üste 3. galibiyetini almayı hedefliyor. Ligin 11. haftasında sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 12. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0, 13. haftada da Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1 yendi.

Fenerbahçe, 13. hafta sonunda 8 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi ve 27 puanla 3. sırada yer alıyor. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 13 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 yenilgi sonrası 14 puanla 13. sırada bulunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

BEKİR İRTEGÜN CEZALI

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, geçen hafta Sivasspor mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Bu sezon 4. sarı kartını gören sarı-lacivertli futbolcu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığı nedeniyle son 3 lig maçında forma giyemeyen, Ziraat Türkiye Kupası maçında Bayburt Grup Özel İdare karşısında oynayan Diego Ribas da yarınki maçta oynayabilecek.

4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de yarınki maç öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, yarınki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, 15. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında cezalı duruma düşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler