Yeni Türkiye'nin kulüp başkanı: 'Dövmeli oyuncu transfer etmem'

Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Tuzlaspor'da Başkan Ahmet Çabuk ilginç açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 20.12.2014 - 11:28
Abone Ol google-news

Tuzlaspor'da Başkan Çabuk, "Takıma dövmeli futbolcu alınmasını istemem. Futbolcuların benden kazandıkları para ile barlarda gezmesi de beni huzursuz eder" dedi.

Sabah gazetesine konuşan İmam Hatip geçmişli olduğunu aktaran Çabuk, muhafazakar bir kulüp olduklarını vurgulayarak, "Bu kulüpte forma giyecek futbolcuların bizimle aynı düşüncede olmasını isteriz. Örneğin dövmeli futbolcuların transferine izin vermedim. Oyuncuların buradan kazandıkları para ile barlarda gezmeleri beni huzursuz eder. Oyuncuların çoğu namazını kılar, bu bizde huzur ortamının oluşmasına sebep oluyor. Başarımızda bu önemli bir etkendir. Sezon içinde bir futbolcumuzda dövme olduğunu fark etmişler. Ben duydum ama müdahale etmedim, oyuncuları soyup dövme kontrolü yapacak değiliz tabii ki" degerlendirmesini yaptı.

Ne olur 3 olmasın!

Sivasspor'u 3-1 yendikleri maçla ilgili ilginç bir anısını da anlatan baskan Ahmet Çabuk, "Maç 2-0 oldu. Yanımda Mecnun Otyakmaz oturuyordu, ne yapacağımı şaşırdım. Daha fazla mahcup hissetmesinler diye içimden inşallah 3. golü atmayız diye dua ettim ama 10 dakika sonra yine gol attık" dedi. İki galibiyetle önemli bir maddi gelir elde ettiklerini de vurgulayan Çabuk, "Takımın gideri senede 2 milyon lira bile yapmıyor. Türkiye Kupası'nda kazandıgımız maç başına 40 bin dolar para alıyoruz. Bu para sayesinde ödemeler hızlanıyor, eksikler kapatılıyor. Kupanın manevi değeri kadar, maddi değeri de bizim adımıza önemli" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler