Çalımbay isyan etti! 'Hakemler etkileniyor'

Rıza Çalımbay'dan hakem tepkisi! Mersin İY Teknik Direktörü Çalımbay, hakem Fırat Aydınus'un Galatasaraylı taraftar ve futbolcuların baskısından etkilendiğini savundu. Çalımbay, hakemlerin büyüklerden etkilenmesini gerekçe gösterip gelecek haftaki Kadıköy deplasmanı için de umutsuz konuştu: "Yine aynı şey olacak, ezileceğiz"

Yayınlanma: 20.12.2014 - 22:12
Abone Ol google-news

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Çalımbay maçın hakemi Fırat Aydınus'a tepki gösterdi.

Galatasaray gibi büyük takımlarla karşılaşırken öne geçmenin değil maçı önde bitirmenin önemli olduğunu belirten Rıza Çalımbay, "Baştan sona kazanmak için oynadık, beraberliği düşünmedik. Kapanmak zaten dezavantaj olurdu." dedi.

Maçta bir çok gol pozisyonuna girdiklerini, bunları atmaları gerektiğini vurgulayan Çalımbay, "Çok kötü goller yedik" diyerek de savunmadan yakındı.

Ardından maçın hakemi Fırat Aydınus'u eleştiren Mersin İY Teknik Direktörü, "Büyük takım maçlarında hakemler, taraftar ve futbolcu baskısından inanılmaz etkileniyor. Bize bir penaltı verdi, Galatasaray'a da verecekti, nitekim verdi. Kaleci Nihat ile konuştum 'alakası yok' diyor. Bütün hakemler büyük takımlardan etkileniyor" diye konuştu.

Sözlerinin sonunda lafı yine hakemlere ve kaçan gollere getiren Çalımbay, "Ligde gelecek hafta Fenerbahçe ile daplasmanda oynayacağız, yine aynı şey olacak, ezileceğiz. Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi yenmek kolay mı? Yenmek için kapasitenin çok çok üstüne çıkmak gerekiyor, yakaladıklarını atman gerekiyor, atamazsan cezanı verirler" dedi. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon