Fenerium Erenköy açıldı

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium'un yeni mağazası, Erenköy'de açıldı.

Yayınlanma: 24.12.2014 - 15:54
Abone Ol google-news

Mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaran Fenerium'un Suadiye'den sonra Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösterecek olan ikinci mağazasının açılışına, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Kosif, Yalçın Haker ve Hakan Dinçay ile sarı-lacivertli futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topal, Moussa Sow ve Alper Potuk katıldı.

Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Mehmet Topal, "Çok güzel bir mağazamızın daha açılışını yaptık. Taraftarlarımızı alışverişe davet ediyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Hayırlı, uğurlu olsun. Mağaza sayısı 100'ü geçti. Bu mağazalara yenileri de eklenecek. Camiamıza hayırlısı olsun" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 27 Aralık Cumartesi günü karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu'nun son derece zorlu bir rakip olduğunu belirterek, "Ligde son 3 maçtır kazanıyoruz. Devre arasına kadar da bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. İnşallah her şey bu doğrultuda olur. Biz de takım olarak galibiyet serilerini en üst seviyeye çekmek istiyoruz. Güçlü bir ekibe karşı oynayacağız. Taraftarımızın da desteğiyle inşallah devre arasına kadar tüm maçlarımızı kazanır, devre arasına da moralli gireriz" diye konuştu.

- "Taraftarımızın eksikliğini bu sezon hissediyoruz"

Bu sezon statlara gelen taraftar sayısında yaşanan ciddi azalmayla ilgili bir soru üzerine ise Topal, "Boş statlarda futbol oynamak futbolcular için her zaman hayal kırıklığıdır. Bizim 12. adama çok ihtiyacımız var. Bunun eksikliğini bu sezon hissediyoruz. Bizim en büyük destekçimiz taraftarımız. Taraftarımızı arkamızda hissettikçe takım oyunumuzu en iyi şekilde sahaya yansıtıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kulübe destek için taraftarları Fenerium'dan alışveriş yapmaya davet eden Alper Potuk da ligde oynadıkları son 3 maçı kazandıklarını hatırlatarak, "Takım olarak moralimiz yerinde. İnşallah önce Mersin İdmanyurdu'nu, ardından da İstanbul Başakşehir'i yenerek devreyi 5'te 5'le tamamlamak istiyoruz" dedi.

Alper Potuk, sarı-lacivertli taraftarlara çağrıda da bulunarak, sözlerini şöyle bitirdi:

"Ligde Kadıköy'deki 30 maçlık yenilmezlik serimizde taraftarın çok büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Taraftarımızı bundan sonraki bütün maçlara bekliyoruz. Onlarla beraber bu sezon çok önemli olan dördüncü yıldızı takmak istiyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler