Hanefi Avcı: Cemaat Aziz Yıldırım'ı hedef seçti

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın şike davası için adres gösterdiği Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, “Cemaat Aziz Yıldırım’ı hedef seçti. Ona yapılanlar haksızlıktı” dedi.

Yayınlanma: 25.12.2014 - 11:20
Abone Ol google-news

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, geçtiğimiz hafta Milliyet’e söylediği “Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç” sözlerinin arkasında Hanefi Avcı’nın “Haliçte Yaşayan Simonlar” kitabı adres göstermişti.

O KİTAPTA NELER YAZIYOR ?

Bu sözleri büyük atrtışma yaratan Yarsuvat, gazetecilerin bu konu üzerine sorusu üzerine ““Hanefi Avcı’nın kitabına (Haliçte Yaşayan Simonlar) bir bakın. O davayı (şike davası) açan savcı için kullandığı sıfata bakın. Bu davanın niye açıldığını görürsünüz” demişti.

“AZİZ YILDIRIM CEMAATİN HEDEFİNDEYDİ”

Habertürk TV’de Ruşen Çakır’ın konuğu olan Hanefi Avcı, şike davası için konuştu. Avcı’ya göre cemaat Aziz Yıldırım’ı hedef gösterdi.

Avcı şöyle konuştu: “Aziz Yıldırım’a haksızlık yapıldı. Yapılan tüm operasyonlar cemaatin kontrolünde yapıldı. Aziz Yıldırım bir dönem NATO ihalelerini yöneten kişi olarak biliniyordu. Cemaat Aziz Yıldırım’ı buradan çıkarmak istiyordu. Cemaat organları Aziz Yıldırım’ı hedef gösteriyordu."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler