Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde yarın Kadıköy'de Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek Fenerbahçe, ligde üst üste dördüncü galibiyeti hedefliyor.

Yayınlanma: 26.12.2014 - 12:10
Abone Ol google-news

Süper Lig'de çıktığı son 3 lig maçını kazanan sarı-lacivertliler, Akdeniz temsilcisi karşısında da 3 puana ulaşırsa, 4'te 4 yapacak.

Ligin 11. haftasında iç sahada Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra, 12. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0, 13. haftada Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1 ve 14. haftada da deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 1-0'lık skorlarla geçen Fenerbahçe, seyircisi önünde çıkacağı yarınki mücadelede de puan kaybı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçe 14 lig haftası sonunda 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 beraberlikle 30 puanla 3. sırada bulunuyor. Mersin İdmanyurdu ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle, 21 puanla 6. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

- Muhtemel 11

Fenerbahçe'de kart cezalısı olan ve aynı zamanda sakatlığı bulunan Emenike yarınki maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığı geçen Webo ise dün akşamki çalışmada ilk bölümde takımla çalışıp daha sonra kendisi için özel hazırlanan programa devam etmişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Mersin İdmanyurdu karşısında sahaya, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu, Alper Potuk ve Sow'dan oluşan 11'i sürmesi bekleniyor.

- 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında

Fenerbahçe'de yarınki maç öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, yarınki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, 16. haftadaki İstanbul Başakşehir maçında cezalı duruma düşecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler