Nöbet zamanı Dişi Kanaryalar'da

Beşiktaş derbisinde yapılan kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Fenerbahçe’ye verilen bir maçlık seyircisiz oynama cezasının, kesinleşmesinin ardından yönetimden kadın taraftarlara yönelik iki duyuru yayınlandı.

Yayınlanma: 12.12.2013 - 09:35
Abone Ol google-news

İlk duyuruda, “Sevgili Fenerbahçeliler, “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün onurlu sayfasında, 1907 ’den bu yana tarih pek çok kez yeniden yazıldı, pek çok ilke imza atıldı, pek çok gurura birlikte erişildi. Yakın tarihimizde ise ‘20 Eylül 2011’ o gurur dolu, göz yaşartan anlardan biriydi, kuşkusuz en değerlilerinden... Çocuğunu, annesini, komşusunu alıp gelen; emaneti devralan binlerce Fenerbahçeli kadın ve çocuk o gün tarihe bir not düştü; ‘Fenerbahçe Büyük Bir Ailedir!’ Biz, sizinle o gün yeniden varolduk. Şimdi bir kez daha kadın ve çocuk taraftarlarımız içüin nöbet vakti. Şampiyonluk için, galibiyet için, büyük bir aile olduğumuz için; 13 Aralık Cuma günü 20:00’de Saracoğlu’nda buluşmak dileğiyle” denildi. İkinci açıklamada ise bilet dağıtımının dün saat 15:00 itibariyle İstanbul’daki tüm Biletix gişelerinde başlandığı belirtilerek, internet üzerinden dağıtım yapılmayacağı bildirildi.

Cezamız katlanarak sürecek

Yönetim tarafından yapılan açıklamada, bundan sonra yapılacak küfürlü ve kötü tezahüratların sürekli seyircisiz oynama cezası getireceği vurgulanarak taraftarlar uyarıldı. Açıklamada, “Takımımızın emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerlediği lig maratonunda en büyük destekçimiz kuşkusuz taraftarımız. Ancak, sezonun henüz 14. haftası geride kalmışken, takımımız, Akhisar maçında seyircisiz oynama cezasıyla (kadın ve çocuklara) sahaya çıkacaktır. ‘Çirkin ve kötü tezahürat’ eylem ve davranışların tekrarlanması durumunda, cezamız katlanarak sürecek ve kulübümüz en büyük gücünden, siz taraftarlarımızdan, yoksun kalacaktır. Bu bağlamda, ilgili eylem ve davranışların sürmesi halinde, evimizde oynayacağımız maçlar ‘seyircisiz oynama cezası’ kapsamına alınacak; para cezası ise üst sınır çerçevesinde değerlendirilecektir. Şampiyonluk hedefimiz yolundaki maçlar sırasında, bu tip maddi ve manevi cezaya neden olabilecek her tür eylem ve davranıştan imtina edilmesini önemle rica ederiz” denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler