Beşiktaş'ta Gökhan İnler mesaisi

Beşiktaş ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma: 08.01.2015 - 16:49
Abone Ol google-news

Sırp asıllı Alexander Miloseviç'in transfer edilmesinin ardından rotasını sağbek ve orta sahaya çeviren Beşiktaş listesindeki alternatiflerden biri olan Gökhan İnler ile anlaşma zemini arıyor.

Gökhan İnler'in transferinde dikkatli davranan siyah beyazlılar ücret konusunda istenilen seviyeye gelinmesi halinde bu transferi gerçekleştirecek.

BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ ŞARTLAR OLUŞURSA GÖKHAN İNLER TRANSFERİ GERÇEKLEŞECEK

Napoli'de yıllık 2 milyon Euro'ya yakın net bir para kazanan Gökhan İnler'in hem kendisine hem kulübüne yüksek ücret ödemek istemeyen siyah beyazlılar oyuncunun menajeri ile temaslarını sürdürüyor. Gökhan'ın 30 yaşında olduğunu ve transferin gerçekleşmesi halinde bir kaç sezon sonra satışının mümkün olmayacağını düşünen Beşiktaş yönetimi bu transferi mümkün olan en az maliyet ile gerçekleştirmek istiyor.

Oyuncunun menajeri ise İtalyan medyasına yaptığı açıklamada klasik hale gelen, 'henüz Beşiktaş ile görüşmedik. Gökhan'ın Napoli ile 2016'ya kadar sözleşmesi var ama transfer zamanı her an her şey olabilir' cümleleri kullanarak bu konuda her an bir gelişmenin olabileceği konusunda açık kapı bıraktı.

Beşiktaş yönetimi Gökhan'ın ve menajerinin ücret konusunda ikna edilmesinden sonra Napoli'nin belirlediği 10 milyon Euro'luk bonservisini düşürmeye çalışacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler