Mancini'den Terim'e taş!

Galatasaray'ın İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini, “Takım geçen sene çeyrek final oynadı. Bu kez hedef ne?” sorusuna, “Bence geçen sene grup daha basitti. Bu kez bizden daha güçlü olan Real Madrid ve Juventus'un olduğu gruptan çıktık” diye cevap verdi

Yayınlanma: 12.12.2013 - 09:50
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın teknik patronu Mancini, 90 dakikanın ardından oldukça sakindi. “Takım geçen sene çeyrek final oynadı. Bu kez hedef ne?” sorusuna, “Bence geçen sene daha basit bir grup vardı. Ancak bu sezon bizden daha güçlü olan Real Madrid ve Juventus’a karşı oynadık. Bence çok önemli bir iş başardık” diye cevap verdi. “Turu geçmiş olmayı başarı olarak sayamayız” diyen İtalyan hoca, “Takıma teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonrası çok zorlu olacak ve sert bir dönem bizi bekliyor. İtalyan takımına karşı zafer kazandığım için değil, takımla beraber adapte olduğumuz için mutluyum. Sneijder’le ilgili eleştirileri artık bir kenara bırakalım. Fizik olarak iyi durumda ve çok önemli bir gol attı, bunu konuşalım” ifadesini kullandı.

‘Transfer listesi değişmez!’

Fanatik'in haberine göre, Mancini ayrıca bu başarının transfer listesinde herhangi bir değişikliğe yol açmayacağını belirtirken, taraftarla ilgili olarak, “Daha önce verdiğim röportajda da söylemiştim. Bu zafer taraftarımıza adanmalı. Bize olan güvenleri, bizi onore ediyor. Ayrıca başkanımıza da güvenilmeli” diye görüş bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon