Passolig alana, bileti bedava yaptılar

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'da taraftarlar, Passolig kartı almaları durumunda ligin ikinci yarısında sarı-kırmızılı takımın sahasında oynayacağı maçları ücretsiz izleyebilecek.

Yayınlanma: 09.01.2015 - 14:18
Abone Ol google-news

Kayserispor basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını lider tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısında desteğe daha çok ihtiyaçları olduğunu bu kapsamda taraftara yönelik yeni bir kampanya düzenlediklerini dile getiren Pehlivan, şöyle devam etti:

"Ligin ikinci yarısında şampiyonluk için önemli maçlar oynayacağız. Taraftarımızı stada çekebilmek adına bir kampanya düzenledik. Kulüp olarak Passolig kartı alan taraftara jest yaptık. Kayserispor Passolig'i alan taraftarımız ligin ikinci yarısında sahamızda oynayacağımız tüm maçları ücretsiz izleyebilecek. Kampanyamıza taraftarımızın yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz. İş adamlarının, işçilerine bu kampanyayla Passolig kartı hediye etmesini bekliyoruz. İnşallah kampanyamız amacına ulaşır."

Passolig satışlarında Kayseri'nin gerilerde kaldığını ifade eden Pehlivan, "Bu Kayseri'ye hiç yakışmıyor. Kampanyayla 10 bin rakamına ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Pehlivan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de kampanyaya yoğun ilgi olması halinde maç günleri tramvayları ücretsiz yapabileceklerini söylediğini belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler