Fatih Terim'e kızdı çekti gitti

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, uluslararası antrenör seminerinde 2 saat 15 dakika süren bir konuşma yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştirdi.

Yayınlanma: 12.01.2015 - 15:12
Abone Ol google-news

Best FM ’de ' Konuşan Türkiye' programında açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman, geçtiğimiz günlerde Fatih Terim’in Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’nde yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

"BİRBİRİMİZLE TARTIŞMALIYIZ"

Fatih Terim’in açıklamalarını üzerine alınmadığını, eğer birileri birilerini kastediyorsa bu kişinin adının da verilmesi gerektiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, isminin geçmesi durumunda cevabını vereceğini açıkladı.

Karaman, ”Kulüplerimiz bu kadar borç içindeyse, milli takımların tüm kategorileri bu kadar başarısız bir seviyedeyse bizler bundan sorumluyuz. Tüm bu sorunların çözülmesi adına ben dahil olmak üzere Türk futbolundaki kişilerin kişisel hiçbir problemi işin içine katmadan, futbolu geliştirmek adına birbirimizle tartışmalıyız." şeklinde konuştu.

"HİÇBİR SEMİNERDE BU KADAR UZUN KONUŞMA OLMAZ"

Yurtdışındaki bir çok üst düzey seminere katıldığını ve seminerlerin nasıl olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen tecrübeli hoca, ”Hiçbir seminerde bu kadar uzun konuşulduğunu görmedim. Orada o kadar uzun süre kalmamın bana bir şey getireceğine inanmadığım için erkenden çekip gittim" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'DAN TEKLİF ALMADIM"

Hikmet Karaman, Galatasaray’dan teklif alıp almadığı sorusuna, “Galatasaray’dan bana bir teklif gelmedi, bu konuyu uzatmaya gerek yok.” cevabını verdi.

"LİGDE KALMAK İSTİYORSAK..."

Çaykur Rizespor’un hedefinin ligde kalmak olduğunu belirten Karaman, 4 oyuncularının Asya ve Afrika Kupalarına gittiğini ve lige onlar olmadan başlayacaklarından dolayı transfer yapmaları gerektiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler