Babası cinayetten tutuklandı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lazio'nun Brezilyalı yıldızı Felipe Anderson'un babası çifte cinayetten tutuklandı.

Yayınlanma: 13.01.2015 - 19:26
Abone Ol google-news

Serie A'da son dönemde yıldızı parlayan Felipe Anderson'a şok. İtalya'da Brezilya basını referans gösterilerek aktarılan haberlere göre, başkent ekiplerinden Lazio'nun orta sahadaki yıldızı Felipe Anderson'un 51 yaşındaki babası Sebastiao Tome Gomes, iki ayrı cinayetten sorumlu tutularak tutuklandı.

İddiaya göre Gomes, kıskançlık krizine girerek kavga ettiği eşinin 30 yaşındaki eski sevgilisi Bruno Santos Silva'yı arabasıyla ezdi. Motosikletiyle kaçmaya çalıştığı sırada kendisini takip eden Gomes'in arabasının altında kalan Silva'nın, olaydan birkaç saat sonra hastanede öldüğü belirtiliyor.

Bunun ardından arabasıyla hızla kaçmaya çalışan Gomes'in, kontrolü kaybederek bir evin duvarına çarptığı ve duvarın yıkılması sonucu burada yaşayan 61 yaşındaki Noemia Calderia Gomes adlı bir kadının ölümüne neden olduğu kaydedildi.

Her iki olayın ardından kaçan Sebastiao Tome Gomes'in, daha sonra polis merkezine gelerek teslim olduğu ve kasıtlı bir şey yapmadığını, her iki olayın da kaza olduğunu söylediği bildirildi. Gomes, çifte cinayetten yaklaşık 30 yıl hapis istemiyle yargılanacak.

Felipe Anderson'un Brezilya'ya gitmeyi düşünmediği ve bu olayı Roma'dan takip edeceği öne sürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler