Acı haberi uçakta aldı

Annesini kaybeden Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Tolga Zengin, acı haberi uçakta aldı...

Yayınlanma: 13.12.2013 - 09:45
Abone Ol google-news

Trabzon'da tedavisi süren Melek Zengin, dün saat 14.55'te hayata gözlerini yumdu. Tolga Zengin ise dün kulübünden izin alarak Trabzon'a geldi ve annesini ziyaret etti. Tolga'nın, annesi hayata gözlerini yummadan yarım saat önce İstanbul'a dönmek için uçağa bindi. Milli kaleci haberi havada öğrendi. İstanbul'a Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. O'nu kulüpten karşılayanlar oldu. Yakın arkadaşları da alana gelerek Tolga'yı acılı gününde yalnız bırakmadı.

Tolga Zengin'in annesi reklam filminde oynamıştı - VİDEO


Tolga bir yandan uçak ayarlamaya çalışırken, bir yandan telefonuna gelen başsağlığı dileklerini dinledi. Ümraniye'ye geçerek tesislere gitti. Tekrar Trabzon'a dönmek için uçak araştırması yapılırken, Tolga tesislerde Teknik direktör Bilic ve Sportif direktör Önder Özen ile buluştu. Bu ikili acı yaşayan kalecilerinin üzüntüsünü azaltmaya çalıştılar.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üzücü bir durum. Böyle bir ölümün ardından konuşmak çok zor. Tüm yakınlarının ve dostlarının başı sağolsun. Takip ettiğimiz bir hastaydı. Tedeavisi için elimizden gelen tüm çabayı sarfettik. Sonuç itibarıyla hastamızı kaybettik. Son bir haftadır ağır bir tablo içindeydi. Beklediğimiz bir durumdu. Tolga'ya da annesinin durumuyla ilgili sık sık bilgi veriliyordu" dedi.

MELEK ZENGİN TFF REKLAM FİLMİNDE OYNAMIŞTI

2008 yılındaki Avrupa Şampiyonası için TFF'nin hazırlattığı reklam filminde futbolcuların anneleri oynamıştı. Bu reklam filminde Tolga'nın annesi Melek Zengin de rol almış ve oğlu için "Benim Tolga'm kedi mi ki sizinkinden panter" demişti.

TÜM TAKIM ÖZEL UÇAK İLE TRABZON'A GİDECEK

Bu arada Tolga bugün ya Sabiha Gökçen'den ya da Atatürk Havaalanı'ndan tekrar Trabzon'a dönecek. Takım arkadaşları, teknik heyet , yöneticiler ve kulüp çalışanları ise yarın özel bir uçak ile Trabzon'a gitmeyi planlıyor. Tolga'nın annesi Melek Zengin'in cenaze töreni için tüm takım özel uçak bulunduğu takdirde, Trabzon'a gidip, akşam İstanbul'a dönecek.

SUAT KILIÇ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, annesi vefat eden Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin'e başsağlığı diledi.

Mesajını Twitter'dan paylaşan Kılıç, "Annesi vefat eden Tolga Zengin kardeşime sabır, Melek anneye Allah'tan rahmet dilerim. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR, BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE VE TFF'DEN TOLGA'YA BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Trabzonspor Kulübü, eski kaptanı kaleci Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in vefatıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınlarken, Futbol Federasyonu internet sitesi, Beşiktaş Kulübü web sayfası ve Fenerbahçe Kulübü resmi twitter hesabı da başsağlığı diledi.

TRABZONSPOR KULÜBÜ

"Eski Kaptanımız Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Melek Zengin'e Yüce Allah'tan rahmet, başta Tolga Zengin olmak üzere, tüm kederli ailesine başsağlığı dileriz"

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ

"Kıymetli futbolcumuz Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhume Melek Zengin annemize Allah'tan rahmet, değerli oyuncumuz Tolga Zengin ile değerli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz"

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Kulübü, kaleci Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in vefatıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı;

"Milli Takımımızın ve Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve Zengin Ailesi'ne başsağlığı dileriz."

FUTBOL FEDERASYONU

"Milli Takım oyuncularımızdan Beşiktaş'ta forma giyen Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhume Melek Zengin'e Allah'tan rahmet, Tolga Zengin ve ailesine başsağlığı dileriz"

FENERBAHÇE

Fenerbahçe SK @Fenerbahce

BAŞSAĞLIĞI | Annesini kaybeden Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'e başsağlığı; merhumeye Allah'tan rahmet dileriz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler