Ronaldo özür diledi

İspanya Kral Kupası'nda son 16'larda Atletico Madrid'e elenen Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, taraftarlardan özür diledi.

Yayınlanma: 16.01.2015 - 10:46
Abone Ol google-news

Ronaldo, maç sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, "Taraftarımızdan özür diliyoruz. Ama yüzlerinde bir gülümseme olmalı. Çünkü Real Madrid dünyanın en iyi kulübü. Bazen iki adım ileri gitmek için bir adım gerilemek iyidir. Önümüzde lig ve Şampiyonlar Ligi kupaları var" dedi.

İlk 45 saniyede gol yemenin kötü bir şans olduğunu dile getiren Ronaldo, "Taraftar olağanüstüydü ama kazanamadık. Atletico Madrid yaratıcı bir futbol oynamıyor ama saygı göstermek lazım. Çok savunma yaptılar. Hep duran topları beklediler ve bunu iyi yaptılar. Büyüyorlar ve bu İspanyol ligi için iyi" diye konuştu.

Ronaldo, her zaman yüzde 100 performans göstermesinin beklenmemesi gerektiğini anlatarak, "Başka gezegenden gelmedim. Ama tekrar en iyi seviyemde olacağım. 2, 3 haftada takım ve ben yine uçacağız. Kral Kupası en az önemi olan kupa. Bu yıl lig ve Şampiyonlar Ligi daha önemli" yorumunu yaptı.

-"Geçmişte yapmadığımız hataları yaptık"-

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de takımının futbolundan memnun olduğunu ancak ilk ve ikinci yarının başlarında savunmada yaptıkları hataların bedelini ağır ödediklerini kaydetti.

İtalyan teknik adam, "Geçmişte yapmadığımız hataları yaptık. İlk defa böyle bir şey oldu ve bir daha tekrarlanmayacak. Atletico Madrid'e karşı içeriden gol aramak çok zor. Neredeyse size hiç boşluk bırakmıyorlar. Ben oyundan memnunum. Eğer fırsatlar yakalayamasaydık endişelenirdim ama endişeli değilim. Baskı ve kaliteli bir futbol oynadık bundan endişe duyulmaz" değerlendirmesinde bulundu.

-"Turu tehlikeye atmadık"-

Atletico Madrid'de attığı iki golle gecenin yıldızı olan Fernando Torres ise "Çok zorlandığımızı sanmıyorum. Turu tehlikeye atmadık. Bu Bernabeu'da oynarken çok zor bir şey. Keyfini çıkartacağımız çok güzel bir gün oldu. Hiç gol atamadığım bir statta iki gol attım. Buraya gelen taraftarlarımız için memnunum" dedi.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone de dünyanın en iyi takımını elediklerine işaret ederek, bazılarının şüphe duymasına rağmen Torres'in Atletico'yu daha iyiye götürdüğünü savundu. Simeone, skor 2-2 iken 57. dakikada Torres'in yerine oyuna giren Arda'nın da "topu ayağında iyi tutarak, takımı rahatlattığını" dile getirdi.

Bu arada, deplasmanda Elche'yi 4-0 yenen Barcelona, Kral Kupası çeyrek finalinde Atletico Madrid'in rakibi oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler