Bakan var alkol yok

FIFA kokartı takmaya hak kazanan 30 hakem için önceki gün Antalya’da düzenlenen tören ‘siyasi’ tanıtıma döndü, çok sayıda yabancı konuğun da bulunduğu yemekte bakan ve üst düzey protokol etkinlikten ayrılana kadar ‘alkol’ servisi yapılmadı.

Yayınlanma: 18.01.2015 - 22:02
Abone Ol google-news

Hakemlerle tüm davetliler gecenin kapanışını ise hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söyleyip “Yaşa Mustafa Kemal Paşa” diyerek yaptı. Belek’te lüks bir otelde düzenlenen kokart takma törenine tüm üst klasman orta ve yardımcı hakemler, UEFA eğitimcileri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, TFF Başkanı
Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ’la çok sayıda davetli katıldı.

Törende 30 dakikaya yakın bir süre konuşan Bakan Kılıç, siyasi tanıtım yaparak AKP’nin spor alanındaki çalışmalarından bahsetti. Kılıç, AKP iktidarıyla birlikte son 12 yıldır
Türkiye’de değişim yaşandığını, bu durumda sporun da büyük payı olduğunu söyledi. Çağatay Kılıç ayrıca Türkiye’de yapılan spor yatırımlarının dünyanın hiçbir ülkesinde hayata geçmediğini, AKP iktidarının büyük bir atılım içinde olduğunu kaydetti.

 

Bakan hassasiyeti!

Törenin başlamasıyla birlikte salondaki yemek servisi sırasında alkol kullanmak isteyen çok sayıda
misafire ‘ret’ cevabı verildi. Bazı konuklar “Neden?” diye sorduklarında ise “Bakan gitmeden
alkol servisi yapılmayacak” yanıtını takılması sonrası Bakan Kılıç, TFF Başkanı Demirören ve protokolüntörenden ayrılmasıyla salondaki tüm davetlilere alkol servisi yapılmaya başlandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler