Kasımpaşa'da zorlu mücadele

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

Yayınlanma: 15.12.2013 - 11:10
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında zirveyi ilgilendiren maçta Beşiktaş saat 19:00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Mehmet Metin yapacak. İsmail Köse dördüncü hakem olacak.
 
Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
 
MUHTEMEL 11'LER
 
KASIMPAŞA: Isaksson - Elyasa Süme, Yalçın Ayhan, Donk, Sancak Kaplan - Viudez, Castro, Kerem Şeras, Halil Çolak - Scarione, Malki
 
BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin - Hutchinson, Sivok Ersan Gülüm, Motta - Holosko, Veli, Oğuzhan Özyakup, Fernandes -  Olcay Şahan, Almeida
 
BEŞİKTAŞ 8 MAÇTIR YENİLMİYOR
 
Spor Toto Süper Lig'de 8 maçtır yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlılar, Kasımpaşa karşısında da bu serisini sürdürmeyi amaçlıyor.
 
Ligde en son 6. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, daha sonraki 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 5 de beraberlik elde etti.
 
"Kara Kartallar", ligdeki son iki maçında Fenerbahçe ile 3-3, Sivasspor ile de 1-1 berabere kalarak, taraftarlarına galibiyet sevcinci yaşatamadı.
 
3 FUTBOLCU KART SINIRINDA
 
Beşiktaş'ta 3 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
 
Siyah-beyazlılarda 3'er sarı kartları olan Manuel Fernandes, Necip Uysal ve Veli Kavlak, Kasımpaşa maçında da kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 16. haftadaki Elazığspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler