Beşiktaş'ta büyük deprem!

Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Beşiktaş, maçta yaşanan olayların şokunu atlatmaya ve sağlıklı karalar almaya uğraşıyor. Olayların merkezinde ise Fernandes var.

Yayınlanma: 16.12.2013 - 09:49
Abone Ol google-news

Korner atmaya gittiği sırada protestolar ile karşılaşan Manuel Fernandes, kafasını aniden Beşiktaş taraftarlarının olduğu bölüme çevirdi. Portekizli futbolcunun kafasını çevirme anı ve sonrasında sinirlenen siyah-beyazlı taraftarlar, maç sonunda kadar yıldız oyuncuyu ıslıklarla protesto etti.

ŞOK TWEET!

Stat çıkışında tepkilerini devam ettiren taraftarlar, korner esnasında Fernandes'in tribüne dönerek tükürdüğünü iddia ettiler. Sosyal medya üzerinden ise Fernandes'in kendilerine tükürdüğünü iddia eden Beşiktaşlılar, yönetimden gerekenin yapmasını istediler.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÖRÜLMEMİŞ OLAY!

Sahaya girerek Fernandes'i yumruklayan M.Ö. adlı kişinin, ifadesinde "Fernandes taraftarlara tükürdü. Onun için atladım" diye ifade verdiği öğrenildi.

"TÜRKİYE BENİM İÇİN BİTTİ"

Maç sonunda çok sinirli olan ve soyunma odasında "Türkiye benim için bitti. Artık burada futbol oynamam" dediği iddia edilen Manuel Fernandes'in, bu sözlerine yöneticilerden tepki geldi.

Siyah beyazlı yöneticiler, "Olayların bir futbolcu için de, bir insan için de kabul edilebilir bir tarafı yok. Fernandes yaşadıklarının siniriyle konuşmuş olabilir. Ama taraftarların iddia ettiği gibi tükürme olayı varsa bizim de bu duruma karşı bir tavrımız olacaktır. Olduğuna inanmıyoruz ama araştıracağız" diye konuştular.


TWITTER HESABINI KAPATTI

Portekizli futbolcunun, stattan ayrılmasının hemen ardından twitter hesabını kapatması dikkati çekti.

BAŞKAN SUSKUN

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, karşılaşma sonu hiç bir yorumda bulunmayarak, sadece etrafında konuşulanları dinlemekle yetindi. Sessiz kalmayacaklarını vurgulayan Orman, ayrıntılı bir şekilde açıklama yapacaklarını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler