O taraftar bakın kim çıktı!

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında sahaya atlayarak Fernandes'e saldıran taraftar 1453 grubu üyesi çıktı

Yayınlanma: 16.12.2013 - 10:09
Abone Ol google-news

Fernandes’e saldıran 1453 grubu taraftarının adı Mustafa Ö.. 1976 Batman doğumlu. Beşiktaşlı. Bursaspor tribünlerinde de boy göstermiş. Son olarak Juventus’u desteklemiş.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes’e saldıran taraftar, Beşiktaşlı çıktı... Karşılaşmanın 80. dakikasında Kasımpaşa tribününden sahaya giren fanatik taraftarın kimliği de maç sonunda açıklandı...

SAHAYA ATLAYAN TARAFTAR ADLİYE'YE SEVKEDİLDİ!

Emniyetten alınan bilgiye göre olayların kahramanı olan holiganın 1976 Batman doğumlu Mustafa Ö. olduğu belirtildi. Üzerinde Beşiktaş forması olan Mustafa Ö.'nün sahaya Kasımpaşa Maraton A tribünündeki özürlüler bölümünden girdiği ifade edildi. Saldırı sonrası güvenlik güçleri tarafından sahadan uzaklaştırılan Mustafa Ö., Kasımpaşa Polis Merkezi’ne götürüldü.

RIDVAN DİLMEN DE İSYAN ETTİ!

ATIBA HAYRANI

Mustafa Ö.'nün kişisel Facebook ve Twitter hesabındaki resimlerinden ise Beşiktaş’ın maçlarını içeride ve deplasmanda takip ettiği ortaya çıktı. Mustafa Ö.'nün Bursaspor tribününde de görüntülerinin olması dikkat çekti. Atiba hayranı olan Fanatik taraftarın hafta içinde de Galatasaray’ın, Juventus maçına gidip tribünde siyah beyaz flama açtığı resmini facebook’tan paylaştığı gözlendi.

BEŞİKTAŞ'TA BÜYÜK DEPREM: FERNANDES...

3 aydan, 1 yıla kadar hapis cezası istenebilir

SAHAYA giren taraftar için, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi yasasına göre, oyunun durmasına sebep olduğu gerekçesiyle 3 ay ile 1 yıl arasında hapis isteminde bulunulabilir. Taraftara ayrıca seyirden men cezası verilecek. Eğer yasada bir değişiklik olmamış olsaydı, istenilebilecek ceza 1 ila 3 yıl arasında olacaktı.

Paşa’ya saha kapama

KASIMPAŞASPOR’a dün geceki maçta çıkan olaylar nedeniyle büyük ihtimalle bir maç saha kapatma cezası gelecek. Lacivert beyazlılar evinde yapacağı bir maçı kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler