Çarşı Taksim'e yürüdü 'Toma'lar eşlik etti!

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı sonrası Beşiktaş Çarşı grubu taraftarları meşale yakıp tezahuratlar eşliğinde Beşiktaş Meydanı’na doğru yürüdü.

Yayınlanma: 16.12.2013 - 10:40
Abone Ol google-news

Kasımpaşa’nın 2-1 üstünlüğüyle tamamlanan müsabaka sonrası yaklaşık 400 kişilik Beşiktaş taraftar grubu Tarlabaşı'nda toplandı. Beşiktaş taraftarları daha sonra polis ekipleri eşliğinde Taksim yayalaştırma projesi kapsamında yapılan tünele doğru harekete geçti.

Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte tünel bir süre araç trafiğine kapatıldı. Taraftarlar tünele girdiğinde maytap atıp, meşaleler yakarak marşlar eşliğinde yürüyüşe devam etti. Taraftarların yürüyüşleri sırasında 2 tane de TOMA güvenlik önlemi olarak, taraftarlara eşlik etti. Beşiktaş Meydanı’nda sona eren yürüyüşte taraftarlar bir müddet meydanda tezahurat atarak olaysız şekilde dağıldı.

ÜMRANİYE’DE TARAFTAR PROTESTOSU

Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Beşiktaş’ta taraftarlar Ümraniye’ye giderek protestoda bulundular. Olaylı geçen bir maçın ardından Kasımpaşa’ya 2-1 yenilerek liderin 12 puan gerisine düşen Beşiktaş’ı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giden 60-70 kadar taraftar protesto etti. Taraftarlar özellikle Fernandes aleyhine tezhüratlarda bulunurken, diğer futbolcular da bu tezahüratlardan nasibini aldı.

TOLGA’YA SEVGİ TEZAHÜRATLARI

Ümraniye’ye gelen taraftarlar annesi öldüğü halde Kasımpaşa maçına çıkan Tolga Zengin’e ise sevgi gösterilerinde bulunarak, diğer futbolculara da bağırarak Tolga’yı örnek almalarını söylediler. Emniyet güçleri ve çevik kuvvet tesisler önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler