45 dakikalık Beşiktaş

Siyah-beyazlılar, ligde son 3 maçtır ilk yarıları galip kaparken, ikinci 45 dakikalarda puanlar kaybetti. "Kara Kartallar" 15 maçta attıkları 26 golün 16'sını ilk yarılarda kaydetti.Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda bu sezon yaptığı 4 maçta 7 puan kaybetti

Yayınlanma: 16.12.2013 - 11:46
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa'ya ikinci devrede yediği gollerle mağlup olan Beşiktaş, son 3 maçında ikinci yarılarda puanlar kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçında da ilk yarıları önde tamamlayan siyah-beyazlılar, ikinci devrelerde aynı performansını ortaya koyamayıp, goller yedi ve puan kayıpları yaşadı.

Ligin 13. haftasında Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe ile karşılaşan "Kara Kartallar", ilk yarı sonunda soyunma odasına 3-2 önde girdi. İkinci yarıda Kuyt'ın golüne engel olamayan Beşiktaş, sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 14. haftada Sivasspor'u konuk eden siyah-beyazlılar, Almeida'nın 5. dakikada attığı golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda yine düşüş yaşadı ve karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Son olarak Kasımpaşa karşısında yine ilk yarıyı 1-0 önde bitiren Beşiktaş, bu kez ikinci yarıda 2 gol birden yiyerek, ligde 8 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı.

Siyah-beyazlılar, son 3 maçta ikinci yarılarda yedikleri gollerle toplam 7 puan kaybetti.

Gollerin yüzde 61,5'u ilk yarılarda

Beşiktaş, bu sezon 15 maçta toplam 26 gol atarken, bunların çoğunluğu ilk yarılarda geldi.

Siyah-beyazlılar, ilk yarılarda 16 gol (Yüzde 61,5), ikinci devrelerde ise 10 gol (Yüzde 38,5) atabildi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı yaramadı

Beşiktaş, bu sezon Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda toplam 4 maça çıkarken, bunların sadece birini kazanabildi.

Yeni stat yapımı nedeniyle ligin ilk haftalarında maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan siyah-beyazlılar, 10. haftadaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasıyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na geçti.

Bu statta toplam 4 maç yapan Beşiktaş, bunların birini kazanıp, birini de yitirirken, 2 kez de berabere kaldı ve 7 puan kaybetti.

Kardemir Karabükspor ve Sivasspor ile berabere kalan "Kara Kartallar", Torku Konyaspor'u mağlup etti, son olarak da Kasımpaşa'ya yenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler