Orman maçın tekrarını istedi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kasımpaşa maçını yöneten hakem Barış Şimşek ve Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'e tepki gösterdi.

Yayınlanma: 16.12.2013 - 17:06
Abone Ol google-news

Kasımpaşa maçında görev alan Şimşek'in maçın bitiminin hemen ardından rapor yazmasına tepki gösteren Orman, Zekeriya Alp'i mücadelenin hemen ardından televizyonlarda hakem kararlarının doğru olduğu yönündeki açıklamalarını eleştirerek, maçın tekrarını istedi.

Hakemin "hak ve şeref" kavramlarını tamamen yok edecek bir uygulama gösterdiğini savunan siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Kasımpaşa maçının hakemi, karşılaşmada hak ve şeref kavramlarını tamamen yok edecek bir uygulama göstermiştir. Emeği hiçe sayarak Beşiktaşımızın katledilmesine neden olmuştur" dedi.

Barış Şimşek'in kural hatası yaptığını iddia eden Orman, şunları söyledi:

"Hakem, rakip oyuncu top elindeyken ve topla bizim oyuncumuzu engelledikten sonra düdük çalmıştır. Hakem raporunda bunun değiştiği gözlemlenmektedir. Görüntüler ortada. Hakem maçtan çıkar, açma ve germe hareketlerinden sonra masajını olur ve ardından duşunu alır. O günle alakalı normal raporunu yazar. Normal sarı kartları, kırmızı kartları yazar. Bir gün sonra kulüpten itiraz geldikten sonra hakemden ek rapor istenir. Bizim maçımızda ne hikmetse 90 dakika bitmiş, 30-40 dakika içinde rapor yazmıştır. Kendisi için kural hatası olmayan, normal bir şeyi yazmıştır. Dünyanın neresinde görülmüş, MHK Başkanı çıkmış kanallara, hakemin kararının arkasında olduğunu ve verdikleri kararın doğru olduğunu ifade etmiştir."

Fikret Orman, kulüp olarak yasal itirazlarını yapacaklarını ve maçın tekrarlanması gerektiğini dile getirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler