Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında Jimmy Durmaz savaşı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde bulunan Jimmy Durmaz için sıcak açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Yayınlanma: 28.01.2015 - 14:49
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu konuşulan Jimmy Durmaz hakkında yeni bir açıklama daha geldi.

Yetenekli oyuncunun babasının yaptığı açıklama ile oğlunun Türkiye'ye gelmeye hazır olduğunu belirtmesine rağmen Jimmy Durmaz'ın menajeri Martin Dahlin ise tam tersi bir açıklama ile gündemi değiştirdi.

Vítor Pereira'nın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından Olympiakos forması giyen birçok oyuncunun kulüpteki geleceğinin tartışılır hale geldiğinin belirtildiği haberde, bu isimler arasında Jimmy Durmaz'ın bulunmadığı kaydedildi ve başarılı oyuncunun menajeri de bahsi geçen spekülasyonları net bir dille yalanladı.

Martin Dahlin, "Tek tek kulüpler hakkında konuşmak istemiyorum. Jimmy Durmaz ile ilgilenen kulüpler olduğu doğru ancak biz kendisinin Olympiakos'ta kalmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

BABASI NE DEMİŞTİ?

Konuyla ilgili konuşan Jimmy Durmaz'ın babası Simon Durmaz ise söz konusu transfer iddiaları doğrulayarak "Olympiakos bize Beşiktaş'ın teklifte bulunduğu bildirdi. Yöneticiler, 'Biz Jimmy'den memnunuz ama gitmek istiyorsa sorun çıkarmayız' diyorlar" şeklinde konuşmuştu.

Simon Durmaz ayrıca, "Fakat transferin bitimine bir hafta kaldı, hâlâ bir gelişme yok. Ben Jimmy'nin Türkiye'de büyük bir takımda oynamasını istiyorum. Jimmy de gelmeye hazır. Kulüpler net bir sonuca ulaşırsa bizim adımıza bir sorun kalmaz. Ancak şu aşamada her şey kulüplere bağlı" demişti. (Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler