Akif Beki: Şike belgeleri hayal ürünüydü

Eski Başbakan Danışmanı Akif Beki, "Fenerbahçe üzerine yapılan şike operasyonunda var olduğu iddia edilen belgeler hayal ürünüydü" dedi.

Yayınlanma: 18.12.2013 - 14:39
Abone Ol google-news

CNN Türk'te yayınlanan 'Karşı Gündem' programının yorumcusu eski Başbakan danışmanı Akif Beki "Şike davasında ortaya atılan iddiaların ve olduğu belirtilen belgelerin gerçek olmayabileceğini" söyledi. Baki, "Davayı daha sarsıcı hale getirmek için bu tarz iddiaların ortaya atıldığını" belirtti.

Üç bakan oğlunun da gözaltına alındığı yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının masaya yatırıldığı programda, konuşan Akif Beki, Fenerbahçe üzerine yapılan şike operasyonunda var olduğu iddia edilen ancak sonrasında tamamen hayal ürünü olduğu ortaya çıkan delilleri örnek gösterdi.

ortaya atılan iddiaların ve olduğu belirtilen belgelerin gerçek olmayabileceğini ve davayı daha sarsıcı hale getirmek için bu tarz iddiaların ortaya atıldığını ifade eden Akif Beki, buna referans olaraksa Fenerbahçe üzerine yapılan şike operasyonunda var olduğu iddia edilen ancak sonrasında tamamen hayal ürünü olduğu ortaya çıkan delilleri gösterdi.

Avukatlar, Başbakan Erdoğan'a o dönem en yakın kişi olarak çalışan Akif Beki'nin, "Fenerbahçe ile ilgili şike davası delillerinin hayal ürünü" olarak itiraf etmesi Yargıtay'da bekleyen davanın seyrini etkileyecek bir açıklama olduğu ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler