Bilic'ten yabancı kuralı eleştirisi: Biz planımızı buna göre yapmamıştık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, mücadele ettikleri üç kulvarda da başarılı olmak için çalıştıklarını söyledi.

Yayınlanma: 02.02.2015 - 12:28
Abone Ol google-news

Bilic, Beşiktaş Dergisi'nin şubat sayısında yer alan röportajında, geçen sezon bu kadar iyi olmadıklarını belirterek, "Kesinlikle bu sene daha yüksek bir performans ortaya koyuyoruz. Önümüzdeki sezon ise hiç kuşkusuz ki çok daha iyi olmayı hedefliyoruz. Mücadele ettiğimiz üç kulvarda da başarılı olmak için ben ve ekibim var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan lider olarak çıktıklarını hatırlatan Hırvat teknik adam, "Liverpool ile karşılaşacağız. Ligde uzun süre lider olmamıza rağmen ikinci sırada bitirdik. Daha iyi olabilirdik ancak kaybedilmiş hiçbir şey yok. Takımın durumunu iyi görüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Bilic, iyi bir kamp süreci geçirdiklerini vurgulayarak, arkadaşlık ortamının daha da geliştiğini ve verimli bir çalışma ortamı bulduklarını belirtti.

Hırvat teknik adam, yabancı futbolcu kuralının değiştirilmesi konusunda ise şunları kaydetti:

"Yabancı sınırlamasının kalkmasının Türk futboluna etkileri nasıl olacak, bunu şimdiden kestiremiyorum. Ancak Beşiktaş açısından değerlendirecek olursam, şöyle söylemeliyim; biz planlamamızı buna göre yapmamıştık ancak kural buysa biz de gerekli reaksiyonları göstereceğiz ve buna göre önlemlerimizi alacağız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler