Hikmet Karaman'dan Beşiktaş'a büyük jest

Çaykur Rizespor'a kupada perşembe günü ve ligde de pazar günü konuk olacak Kara Kartal'a, Yeşil-Mavililer'den müjde geldi. Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, iki maç arasındaki süreyi bu şehirde geçirmeyi planlayan Beşiktaş'a, kulübün tesislerini kullanma izni verdi.

Yayınlanma: 04.02.2015 - 09:47
Abone Ol google-news

Türkiye Kupası’nda perşembe akşamı Çaykur Rizespor’a konuk olacak Beşiktaş'ın, pazar günü yine aynı takımla deplasmanda oynayacağı lig maçı için bu kentte kalmayı kararlaştırmasının ardından ev sahibi ekipten büyük jest geldi.

Rizespor’un teknik patronu Hikmet Karaman’ın, kupanın ardından çalışmalarını bu şehirde sürdürüp ekstra seyahat yorgunluğu yaşamadan hafta sonundaki mücadeleye hazırlanmayı planlayan takıma, kulübün tesislerini kullanma önerisini sunduğu öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Rize cephesine teşekkür eden Beşiktaş Yönetimi’nin, teklifi memnuniyetle kabul ettiği bildirildi.

İki idman yapılacak

Rizespor’dan gelen beklenmedik teklif sonrası takım çalışması için ekstra bir yer bulma zorunluluğu ortadan kalkan Beşiktaş kafilesinin, ev sahibi ekibin tesislerinde iki idman yapacağı açıklandı. Önceki gün başladığı kupa hazırlıklarına dün de devam eden Siyah-Beyazlılar’ın, bugün yapacağı çalışmanın ardından yarın özel uçakla Trabzon’a gidip kara yoluyla Rize’ye geçeceği ve kampa gireceği duyuruldu. (Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler