Bilic: Arena'yı görmeden bir yere gitmem

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da yüksekten uçan Kartal'ın hocası Bilic, İngiliz takımlarının yoğun ilgisiyle ilgili olarak konuştu: Şu an için sadece Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklandım. Yeni stadımız Vodafone Arena'yı çok merak ediyorum. Orayı görmeden ayrılmak, planlarım arasında yok.

Yayınlanma: 04.02.2015 - 09:54
Abone Ol google-news

Siyah-Beyazlılar'ın başarılı teknik adamı Slaven Bilic’e, takımının hem ligde hem de Avrupa’da yoluna iddialı bir biçimde devam etmesinin ardından İngiliz ekiplerinin ilgisi katlanarak devam ediyor. Futbolculuk kariyerinde 1996-1997 sezonunda West Ham United ve 1997-2000 yıllarında ise Everton’un formasını giyen 46 yaşındaki çalıştırıcı için; Sunderland ve Newcastle United’ın girişimde bulunduğu öğrenildi. Bu iki Ada temsilcisine ek olarak Roberto Martinez’in yönetiminde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Everton’ın da, İspanyol menacerin yerine Slaven Bilic’i düşündüğü konuşuluyor. Hırvat çalıştırıcının eski futbolcuları olması sebebiyle diğer takımlarla olan yarışta bir adım önde olan Everton’ın, en geç sezon sonunda Bilic’i tekrar İngiltere’ye döndürmeye planladığı bildirildi.

Hayali ‘Ada’ ama...

Beşiktaş’ın başına gelmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Futbolcu olarak görev yaptığım İngiltere’de bir gün hoca olarak çalışmak hedeflerim arasında ilk sırada” ifadelerini kullanan Bilic’in, 3 kulübün ilgisine rağmen kısa vadede Ada’ya dönmeyi planlamıyor. Tecrübeli teknik adamın, konuyla ilgili olarak yakın çevresine yaptığı açıklamada, “Gelen teklifler onur verici. Ama şu an için sadece Beşiktaş’ın şampiyonluğuna odaklandım. Yeni stadımız Vodafone Arena’yı çok merak ediyorum. Orayı görmeden ayrılmak, planlarım arasında yok” dediği öğrenildi. (Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler