Tur atlayan Kartal'a iki kötü haber

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nu ilk ve ikinci sırada bitirmeyi garantileyen iki ekip Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki maçta gülen olmadı. Yedek ve yedek ve genç oyunculardan kurulu bir kadroyla grup lideri Çaykur Rizespor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Yayınlanma: 05.02.2015 - 19:26
Abone Ol google-news

Beşiktaş yedek ve genç oyunculardan kurulu 11 ile Çaykur Rizespor maçına ahaya çıktı. Siyah-beyazlı takımda, 7 as futbolcu 18 kişilik kadroda yer almadı.

Ligde pazar günü yine Çaykur Rizespor ile yapacağı maç nedeniyle 25 kişilik futbolcu kadrosuyla kente gelen siyah-beyazlı takımda, Tolga Zengin, Franco, Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan, Sosa ve Demba Ba kadroda yer almadı.

Çaykur Rizespor - Beşiktaş (Foto Galeri)

 

3 YENİ TRANSFER 11'DE
Beşiktaş'ta devre arasında transfer edilen 3 oyuncu da ilk 11'de sahaya çıktı.

Teknik direktör Slaven Bilic, Tolgay Arsan, Opare ve Milosevic'i ilk 11'de sahaya sürdü.

KALEDE GÜNAY GÜVENÇ
Siyah-beyazlı takımın kalesinde Günay Güvenç görev yaptı.Adanaspor'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve sezon başında tekrar Beşiktaş'a geri dönen Günay, ilk kez siyah-beyazlı takımın kalesini korurken, yedek kaleci olarak, Cenk Gönen kadroda yer aldı.

Siyah-beyazlı takımda, 18 yaşındaki Eslem Öztürk ve 19 yaşındaki Muhammed Raşit Şahingöz de ilk kez forma giydi.

Beşiktaş'ın, Konya'da, Trabzonspor ile oynadığı lig maçında burnu kırılan Mustafa Pektemek ise uzun aradan sonra 18 kişilik kadroya alındı.

 

Beşiktaş'ın iki yeni futbolcusu da sakatlandı

Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında İsveç'in AIK Stockholm takımından transfer ettiği Alexander Milosevic ve Porto'dan kiralanan Opare, Çaykur Rizespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası  F grubu 6. hafta mücadelesinde sakatlandı. Milosevic, topsuz alanda bileğinden sakatlanırken, Opare'de bir pozisyonda ayağını yere vurarak sakatlandı. İki futbolcunun da durumunun yarın yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacak. Bu arada Milosevic'te ayak bileğinde kırık olduğuna dair şüphe olduğu gelen bilgiler arasında.

 

ÇAYKUR RİZESPOR: Aykut, Ali Adnan, Oboabona, Koray, Orhan, Muhammed, İlyas, Murat, Engin, Tevfik, Kweuke

BEŞİKTAŞ: Günay, Opare, Atınç, Milosevic, İsmail, Tolgay, Eslem, Raşit, Necip, Uğur, Kerim Frei

 

Karşılaşmadan dakikalar

1' Hakem Yunus Yıldırım'ın düdüğüyle Beşiktaş'lı oyuncular karşılaşmaya başlıyor.

11' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Engin Bekdemir yakın direğe ortasını yapıyor. O bölgede bulunan Koray Altınay topuğuyla şık bir vuruş yapıyor ancak Beşiktaş defansında Eslem Öztürk çizgiden topu çıkarıyor.

22' Kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ali Adnan yerden düzgün vuruyor ancak kaleci Günay Güvenç çizgiden topu çıkarmayı başarıyor.
 
25' Ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Engin Bekdemir sol ayağıyla şutunu çekiyor fakat kaleci Günay Güvenç topu kornere çelmeyi başarıyor.
 
28' Beşiktaş sol kanattan Uğur Boral ile köşe vuruşu kullanıyor. Uğur Boral'ın yakın direğe yaptığı ortayı Çaykur Rizespor defansında Koray Altınay uzaklaştırıyor.
 
31' Ceza sahasının hemen önünde topla buluşan Tolgay Arslan topla beraber ceza sahasına giriyor ve zor pozisyonda şutunu çekiyor ancak kaleci Aykut Erçetin zorlanmadan topa sahip olmayı başarıyor.
 
45' Hakem Yunus Yıldırım karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çalıyor.
 
46' Çaykur Rizespor'lu oyuncuların santra vuruşuyla karşılaşmanın ikinci yarısı başlıyor.
 
52' Sağ kanatta topla buluşan Orhan Ovacıklı topu ceza sahasına çeviriyor. O noktaya iyi haretlenen Tevfik Köse topun gelişine şutunu çekiyor fakat kaleci Günay Güvenç topu kurtarmayı başarıyor.
 
61' Sağ kanatta topla buluşan Muhammed Emin Balcılar pasını Leonard Kweuke'ye aktarıyor. Sağ çaprazda topu kontrol eden Leonard Kweuke şutunu çekiyor ancak kaleci Günay Güvenç son anda müdahelede bulunuyor ve topu kornere çeliyor.
 
68' Ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Leonard Kweuke çok sert vuruyor ancak top kalenin sağından auta gidiyor.
 
73' Beşiktaş sol kanattan Oğuzhan Özyakup ile köşe vuruşunu kullanıyor. Oğuzhan Özyakup'un yakın direğe ortasını Çaykur Rizespor defansı uzaklaştırıyor.
 
80' Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ile ver kaç sonrasında ceza sahasının hemen önünde çok sert vuruyor ancak top kaleci Aykut Erçetin'den geri dönüyor ve Çaykur Rizespor defansı topu kornere çeliyor.
 
86' Beşiktaş takımında sakatlık yaşayan Eslem Öztürk oyuna devam etmiyor ve soyunma odasına gidiyor. Beşiktaş karşılaşmanın son dakikalarında 10 kişi devam ediyor.
 
90' Hakem Yunus Yıldırım karşılaşmayı bitiren son düdüğünü çalıyor ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitiyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler