Hakan Arıkan'dan Trabzonspor'a kötü haber

Kariyerinde dibi de gören, zirveye de çıkan kaleci Hakan Arıkan'dan Trabzonsporlular'a kötü haber var. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Orada sadece kiralık. Opsiyonu yok. Süper Lig'e çıkınca bize geri dönecek” dedi.

Yayınlanma: 09.02.2015 - 10:09
Abone Ol google-news

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe karşısında kalesinde adeta devleşen ve rakip takımın futbolcuları dahil herkesin takdirini kazanan Hakan Arıkan, yeni sezonda Trabzonspor’da kalacak mı?

Bordo-Mavili camia, önceki günkü müthiş maçtan sonra işte bu soruyu sormaya başladı. Antalya’da oynarken, sezon başında Galatasaray ile Muslera’nın yedeği olarak anlaşan Hakan Arıkan, son anda bu transferden vazgeçmiş ve PTT 1. Lig’e gidip Kayserispor forması giymişti. Sarı-Kırmızılılar, devre arasında da Hakan’ı Trabzonspor’a kiralık olarak verdi.

Oyuncunun performansının ardından gelecek sezon da Bordo-Mavili takımda olup olmayacağı merak konusu oldu.

‘HER ZAMAN İYİ KALECİYDİ’

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, iddia edildiği gibi Trabzonspor’un bir opsiyon hakkı olmadığını ve futbolcunun sezon sonunda geri döneceğini açıkladı. BUGÜN’e konuşan Süleyman Hurma “Kayserispor, Süper Lig’e çıkınca Hakan Arıkan da geri dönecek. Kimseye vermeyeceğiz. Hakan sadece bu maçta değil, her zaman iyi kaleciydi. Bunu bildiğimiz için ona ciddi bir ücret verdik. Süper Lig’de Hakan ile yeniden buluşacağız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler