Bilic'ten genç futbolcuya destek... 'Senin yerin ayrı'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in, en kötü günlerinde bile kendisinden vazgeçmediği genç oyuncunun son haftalarda gösterdiği çıkıştan bir hayli memnun kaldığı ve Oğuzhan’a “Senin yerin ayrı” diyerek moral aşılamaya çalıştığı öğrenildi.

Yayınlanma: 14.02.2015 - 09:46
Abone Ol google-news

Beşiktaş’a geldiği günden beri formsuz olduğu dönemlerde bile Oğuzhan Özyakup’u gözden çıkarmayan Teknik Direktör Slaven Bilic’in, genç oyuncunun son dönemlerde gösterdiği gelişmeden çok mutlu olduğu öğrenildi.

Kendisine özel hoca tutan Oğuzhan’dan gelen raporlar, teknik heyet ve yönetimi memnun ederken, Hırvat hocanın oyuncusuna “Senin yerin ayrı” dediği ortaya çıktı.

Rapor sevindirdi

Oğuzhan ile ilgili hazırlanan raporda “Artık omuz omuza mücadelelere bile giriyor. Daha güçlü, yere daha sağlam basıyor” ifadelerinin yer aldığı vurgulanırken, genç oyuncunun birkaç hafta sonra çok daha iyi olacağının da belirtildiği bildirildi.

Oğuzhan’ın bu durumu karşısında umutlanan Bilic’in ise kurmaylarına “Sosa bu takımın en önemli oyuncularından biri. Oğuzhan’ın onunla çok iyi anlaşabilmesi benim içim çok önemli. Tolgay ile Atiba’nın görev alanları çok farklı. Oğuzhan onların yedeği değil. Benim için Oğuzhan bu takımın 10 numarası ve aynı zamanda oyun kurucusu. Eksiği var ama ekstra çalışmalar yapıyor. Böyle giderse yeni bir transfer daha yapmış olacağız” ifadelerini kullandığı vurgulandı. (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler