Liverpool'da tek sıkıntı sakatlık

Liverpool'un Beşiktaş ile kendi sahasında yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçı öncesi orta sahasında yaşadığı sıkıntılar teknik direktör Brendan Rodgers'ı düşündürüyor.

Yayınlanma: 16.02.2015 - 11:17
Abone Ol google-news

Kaptan Steven Gerard ve Brezilyalı Lucas'ın sakatlıklarından dolayı kesin oynayamayacakları karşılaşmada Lazar Markovic'te kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Genç orta saha Raheem Sterling'in durumu ise netlik kazanmadı. Sakatlığı nedeni ile haftasonu oynanan Crystal Palace maçında forma giyemeyen 20 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş maçında oynayıp, oynayamayacağı belli değil. İngiliz basını ise son haftalarda oynadığı güzel futbol ile dikkat çeken Coutinho'nun ise Beşiktaş maçında dinlendirebileceği yazıldı.

Liverpool'un orta sahasında bu kadar eksik nedeni ile Beşiktaş karşılaşmasına Türk asıllı futbolcu Emre Can ile başlayacak. Teknik direktör Brendan Rodgers'in merkezdeki boşluğu Emre Can ile dolduracağı belirtilirken, cezalı Lazar Markovic yerine ise 19 yaşındaki Jordon Ibe ile başlayacağı yazıldı

Liverpool taraftar forumlarında gündem Beşiktaş

Liverpool'un yaklaşan Beşiktaş maçı öncesi İngiliz taraftarı da maçın heyecanı sarmış durumda. Özellikle UEFA'nın aldığı yeni karar ile Avrupa Ligi Kupası'nı kazanan takımın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direk katılacağı için Liverpool taraftarı bu sene UEFA Kupasına ayrı bir önem veriyor. Premier Lig'de 7'inci sırada yer alan Liverpool için bu sene ki en önemli hedefler İngiltere FA Cup ve UEFA Avrupa Ligi olduğunu yazan İngiliz taraftarlar Beşiktaş maçının çok önemli olduğu konusunda hem fikirler. Liverpool taraftar forumlarında maç ile alakalı görüşlerini yazan İngilizler kendi sahalarında ki ilk karşılaşmada en az 2 farklı galibiyet almaları gerektiğini yazarlarken Beşiktaş'ın Süper Lig'de oynadığı son karşılaşmada sakatlanan kaleci Tolga Zengin'in oynamayacak olmasına da sevindiler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler