Beşiktaş'ta 'at kanı' skandalı!

Beşiktaş'ta revire dönen kadrodan takım doktoru sorumlu tutuldu. İddiaya göre, Ertuğrul Karanlık'ın futbolculara içinde 'at kanı' olan bir iğne yapması sakatlıkları doğuruyor

Yayınlanma: 23.12.2013 - 11:34
Abone Ol google-news

Fanatik gazetesinden Orhan Yıdırım'ın haberine göre, Beşiktaş’ta sakatların çokluğu çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı.

Futbolcuların genel olarak adalelerinden, yani darbe almadan yeşil sahalardan uzak kalması eleştiri oklarını takım doktoru Ertuğrul Karanlık’a çevirdi. İddiaya göre, Karanlık, Almanya’dan içinde at kanı olan bir iğne getiriyordu. Bu iğne futbolcuya sakatlanmasın diye yapılıyor, ardından futbolcu sakatlansa dahi iğne sayesinde bunu hissetmiyordu. Ancak zaman geçince, bu durum ters tepti. İlacın etkisi azalmaya başladıkça futbolcuların adaleleri en ufak zorlamada atmaya başladı ve ciddi sorunlarla karşı karşıya kalındı.

Son olarak da Beşiktaş’ın kadrosu adeta revire döndü. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Karanlık hedef adam oldu. Fenerbahçe’de görev yaptığı sırada da bu tarz sorunlarla karşılaştığı için Sarı-Lacivertliler’den gönderildiği iddia edilen Karanlık’ın, Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili de soru işaretleri belirdi. Kartal’da Kerim Frei, Ömer, Mehmet ve Gökhan Töre adale sorunu yaşamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler