Fenerbahçe'de başarının anahtarı: Fedakarlık

Fenerbahçe'nin son haftalardaki başarılı performansında başarının altında yatan faktörlerden en önemli özellik fedakarlık.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 10:32
Abone Ol google-news

Sarı-lacivertli takımda şampiyonluğa ulaşmak için başkanından yöneticilerine teknik heyetinden futbolcularına herkes fedakarlık yapıyor. Futbolcular çok riske girmeden ama hafif sakatlıklara da aldırış etmeden takımı için mücadele ediyor.

BAŞKAN YILDIRIM'DAN TAM GÜN MESAİ

Başkan Aziz Yıldırım tüm mesaisini kulüpte geçiriyor. Sabah erken saatlerde kulübe gelen Yıldırım, kulüpten en geç çıkan isimlerden biri. Kulübün yaşadığı mali sıkıntılara rağmen oyuncuların bunu hissetmemesi için çaba gösteriyor ve transfer taksitlerini zamanında oyuncuların hesaplarına yatırılmasını sağlıyor.

TEKNİK DIREKTÖR İSMAİL KARTAL GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Teknik direktör İsmail Kartal da zamanından ve ailesinden fedakarlık yapıyor. Takım izin yapsa da kendisi yapmıyor. Tesislerde rakipleri analiz ediyor, taktik çalışmaları ve antrenman programları hazırlıyor. Zamanını büyük bir bölümünü tesislerde geçiren Kartal, tesislerde en geç ayrılan isimlerin başında geliyor, çoğu zaman eşi ve çocuklarını uzun süre görmüyor.

FUTBOLCULAR SAKATLIK DİNLEMİYOR

Futbolcular sakatlık, hastalık demeden sahaya çıkıp, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Kimisi ayak bileğinden kimisi kasık bölgesinden sakat ama maç günü gelince hiçbir futbolcu sakatlığını düşünmüyor. Son maçta burkulma nedeniyle ayak bileğindeki şişme olan Mehmet Topal ve kasık bölgesinde sertleşme olan Egemen Korkmaz Gaziantep'te iğnelerle sahaya çıktı. Adalesinde ağrıları olan tecrübeli yıldız Dirk Kuyt ile Gökhan Gönül de ağrıları olmasına rağmen takımdaki yerini aldı. Sadece bu 3 futbolcu değil diğer futbolcular da hafif sakatlıkları olmasını dert etmiyor. Yine ayak bileğinde sakatlığı olan Alper Potuk da 1 hafta önceki maçta Trabzonspor maçında takımını yalnız bırakmamıştı.

FUTBOLCULAR BİREYSEL ANTRENMANLARLA EKSİKLERİNİ GİDERİYOR, DAHA İYİ DURUMA GELIYOR

Fenerbahçe'de çok tecrübeli isimler olmasına rağmen , futbolcular bireysel antrenmanlarla zayıf yönlerini güçlendirmeye çalışıyor. Antrenmandan kaçmayan sarı-lacivertliler ekstra çalışmalar yapıyor. Salonda veya sahada yaptıkları çalışmalarla güçlenip en iyi duruma gelmek ve takıma fayda sağlamak için 4. yıldız yolunda büyük çaba gösteriyorlar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler