Cüneyt Çakır'a büyük tepki! 'Senden nefret ediyorum'

Paris Saint Germain-Chelsea maçını yöneten Cüneyt Çakır genel olarak başarılı bir maç yönetti. Ancak Türk hakem buna karşın Ada basınının gözüne girmeyi başaramadı.

Yayınlanma: 18.02.2015 - 13:58
Abone Ol google-news

Geçmişte Manchester United-Real Madrid karşılaşmasında Nani'ye ve Barcelona-Chelsea maçlarında John Terry'ye çıkardığı kırmızı kartları bir türlü unutamayan İngilizler, dünkü maçta bu kez rakip aleyhine kırmızı kart beklediler.

Daily Mail gazetesi PSG'nin İtalyan futbolcusunun, Hazard'a yaptığı harekette kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu. Gazetenin haberinde "Marco Verratti sarı kartla kurtulduğu için şanslıydı.

Gecenin en sert hareketini yaptı. PSG burada 10 kişi kalmalıydı. Çakır oldukça toleranslı ve anlayışlı davrandı" yorumu yapıldı.

Türk hakemin sertliğe izin verdiğine dikkat çekilirken, David Luiz'in, Fabregas'ı formasından çektiği pozisyonda kart çıkmamasına da tepki gösterildi, "Luiz ayrıca üst üste fauller yaptı ancak cezalandırılmadı" denildi.

Maçın canlı anlatımının yapıldığı sayfada, "Tek söylemek istediğim şey, Nani'yi oyundan attığı için Çakır'dan hâlâ nefret ediyorum" ifadesi dikkat çekti. (Skorer)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler