Otobüsü karıştırınca kendi takımlarını taşladılar

Boca Juniorslu taraftarlar, Copa Libertadores'te rakip Palestino'nun otobüsü zannedip kendi takımlarını taşıyan aracı taş yağmuruna tuttu.

Yayınlanma: 19.02.2015 - 10:51
Abone Ol google-news

Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olan Copa Libertadores'te 5. Grup'ta oynanan Palestino-Boca Juniors maçı öncesi akıl almaz bir olay yaşandı.

Boca Juniors'lu taraftarlar, Şili ekibi Palestino'yu taşıyan otobüsü taşlamak için stat yolunda yerlerini aldılar. Ve gelen otobüsü bakmadan taş yağmuruna tuttular. Otobüsün camları tuzla buz olurken, araçta yaralananlar oldu.

Ancak Arjantinli taraftarların, deplasmana gittikleri maçta, taşladıkları otobüs kendi takım oyuncu ve teknik ekibini taşıyordu. Sarı-lacivertli taraftarlar olayın farkına vardıklarında ise otobüs ciddi hasar görmüştü.

12. ciler olarak bilinen Boca'nın lideri Rafael Di Zeo, taşlama olayının ardından elini kolunu sallayarak stada gitti ve takımla beraber sahaya çıktı. Ardından ise konuk tribünde yerini alarak normal bir taraftarmış gibi maçı seyretti.

Kendi taraftarları tarafından, yanlışlıkla da olsa, taşlanan Boca, Şili deplasmanında Palestino'yu 37. dakikada Andres Chavez ve 68'de Sebastian Palacios'un golleriyle 2-0 yenerek grup maçlarına galibiyetle başladı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler