Arda: G.Saray turu geçer!

Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı maçı izlemek için TT Arena Stadı'na gelen Arda Turan, Sarı-Kırmızılılar'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulundu

Yayınlanma: 23.12.2013 - 20:14
Abone Ol google-news
'Galatasaray turu geçer'
 

Süper Lig'in 16. haftasında TT Arena Stadı'nda Trabzonspor'u konuk eden ve sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray'ı izlemeye gelenler arasında takımın eski futbolcusu Arda Turan da vardı. Arda, maç öncesinde GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, "Çok mutluyum. Takımımızı desteklemeye geldik. Umarım bizim için keyifli bir maç olur. Sakatlık olmadan, kazasız, belasız. Ardakaşlarımı sahada izleyeyim dedim. Hem de onlara bir moral olsun dedim." sözlerini sarf etti.

"GALATASARAY VARSA UMUT VAR"

Galatasaray'ın Chelsea ile eşleşmesi hakkında konuşan Arda Turan, "Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır. Ben Galatasaray'ın turu geçeceğine de inanıyorum. Açıkçası dualarım Galatasaray'dan yana. İnşallah da iyi olur. Buralarda (Şampiyonlar Ligi) olmak çok önemli. Zaten Galatasaray da buralarda olduğu için bir sorun yok. Bu maçların keyfini çıkarmak lazım. Çok güzel, seviyeli ve üst düzey bir takıma sahibiz şu anda. O yüzden inşallah bizim için çok iyi olur." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler