Galatasaray'dan ikinci bomba

G.Saray'da Alex Telles’i bitiren yönetim, ikinci bombayı patlatmayı planlıyor

Yayınlanma: 24.12.2013 - 10:12
Abone Ol google-news

Sarı-Kırmızılı kulüpte, Trabzonspor karşısında alınan galibiyetle Fenerbahçe ile aradaki puan farkının 8’e inmesi, başkan Ünal Aysal’ı bir hayli memnun etti. Maçtan sonra İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini’yi arayarak özel olarak tebrik eden Aysal’ın, devre arasında yapılacak transferler konusunda da Mancini’ye garanti verdiği öğrenildi.

İtalyan hocanın istekleri doğrultusunda kadroyu en az 2-3 oyuncuyla takviye edeceklerini söyleyen Ünal Aysal, Mancini’nin ricası üzerine kurmaylarına talimat vererek, yeni transferlerin Antalya’daki hazırlık kampına yetiştirilmesini istedi. Bunun üzerine çalışmalarını hızlandıran idareciler, 8 Ocak’a kadar tüm transferleri bitirmek için düğmeye bastı.

HAMBURG’A 6 MİLYON EURO

Transfer dönemine şimdiden hızlı bir giriş yapan Cimbom, Brezilya’nın Germio kulübünde forma giyen 21 yaşındaki sol bek Alex Telles’in işini bitirdikten sonra rotayı Hakan Çalhanoğlu’na çevirdi. Telles’le solu sigortalayan yönetimin, her fırsatta G.Saraylı olduğunu söyleyen ve İngiltere’den de ciddi teklifler alan Hakan için de kesenin ağzını açtı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Gurbetçi yıldız için Hamburg’a 6 milyon Euro’luk resmi teklifte bulunuldu. Almanlar ise 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu için 8 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Aradaki 2 milyon Euro’luk fark nedeniyle pazarlıklar sürüyor. Mancini de bu transferin bir an önce sonuçlanmasını bekliyor. Öte yandan yönetim, stoper mevkisi için ise alternatif olarak, Dortmund’da forma giyen genç gurbetçi Koray Günter ile prensip anlaşmasına varmıştı.

Alex Telles kimdir?

F.Bahçe efsanesi Alex de Souza’nın “Brezilya Ligi’nin en iyi sol beki” diye tanımladığı Alex Telles, Juventude alt yapısından yetişti. 2011 ve 2012 sezonlarında Juventude forması giyen Alex, 2013’te Gremio’ya transfer oldu. Brezilya 1. Ligi Serie A’daki ilk sezonunda 32 maça çıkan genç sol bek; 1 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Gremio ile Copa Libertadores tecrübesi yaşayan Alex, 3 maçta 1 asist yaptı.

Hakan kimdir?

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in son dönem gözdelerinden olan Hakan Çalhanoğlu, alt yapısından yetiştiği Karlsruhe’den Hamburg’a 2012’de transfer oldu. Özellikle bu sezon ışıl ışıl parlayan genç orta saha oyuncusu, Bundesliga’da çıktığı 16 maçta 5 gol attı, 2 asist yaptı. Hakan 2010 yılında U16 kategorisiyle başlayan Milli Takım kariyerinde ise tüm yaş gruplarında forma giydi.

Shirokov için çağrı!

Moskova’da yaşayan FIFA Menajeri Malik Arkinov, G.Saray’a yönelik bir transfer iddiası ortaya attı. Radyospor’a konuşan Arkinov, Cimbom’un Zenit’in 32 yaşındaki kaptanı Roman Shirokov’la ilgilendiğini belirterek, “2012-13 sezonunda Rusya’nın en iyi futbolcusu seçildi. Bu sezon 24 maçta 11 gol attı, 10 asist yaptı. Kontratı haziran ayında bitiyor. Zenit de sözleşme uzatmak istiyor” açıklaması yaptı.

HOŞCAN AÇIKLADI: Tarık için G.Saray’la görüşüyoruz

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, G.Saray’dan Tarık Çamdal için resmi transfer teklifi aldıklarını ve görüşmeleri yönetici arkadaşlarının yürüttüğünü söyledi. Hoşçan, Tarık’ın menajerine ateş püskürüp “Kafasını karıştırıyorlar. Menajeri çarşamba (yarın) gelecek ve son sözü söyleyeceğiz. Eğer ‘sezon sonu bedelsiz ayrılırız’ gibi bir plan varsa, biz de gerekeni yaparız. Gerekirse sezon sonuna kadar kadro dışı kalır ya da devre arasında bedelsiz bir takıma satar ve ‘şimdi çıkın işin içinden’ deriz” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler